Ніхто не вижив - з'явилися моторошні відео з місця падіння пасажирського літака в Пакистані
Категорія
Світ
Дата публікації

Ніхто не вижив - з'явилися моторошні відео з місця падіння пасажирського літака в Пакистані

Ніхто не вижив - з'явилися моторошні відео з місця падіння пасажирського літака в Пакистані
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 22 травня, в Пакистані сталася смертельна авіакатастрофа - пасажирський літак Airbus A320 при заході на посадку в міжнародний аеропорт рухнув на житлові будинки. На борту лайнера перебували 107 осіб, з них 99 пасажирів і 8 членів екіпажу. Всі вони загинули. Про це повідомив мер міста Карачі Васім Ахтар. У мережі з'явилися моторошні відео з місця падіння пасажирського літака на житлові будинки - на кадрах видно частини літака, розбиті автомобілі і мотоцикли, уламки будинків, а також вогонь і дим, передає ONLINE.UA.

Відомо, що літак виконував внутрішній рейс PK8303 з Лахора. Він впав на житловий квартал, в результаті чого були зруйновані 5-6 будинків. Скільки постраждало проживаючих в них людей, поки невідомо. На місці події проводиться пошуково-рятувальна операція. За даними місцевих ЗМІ, кілька десятків людей в ході рятувальної операції були знайдені під уламками живими, вісьмох з них госпіталізували.

Причини катастрофи встановлюються. За попередніми даними, літак зазнав аварії через відмову двигунів - перед посадкою екіпаж подав сигнал лиха, поскаржившись на проблеми з шасі. Аудіозаписи переговорів пілотів підтвердили, що літак "втратив двигуни". Очевидці розповідають, що Airbus A320 намагався приземлитися два або три рази, перш ніж зазнав аварії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Києв разом з іншими країнами, громадяни яких стали жертвами авіакатастрофи літака "МАУ" в Ірані, може подати позов проти Тегерана- в Міжнародний суд ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?