Розкрита таємниця "Гаррі Поттера" - Джоан Роулінг зважилася на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розкрита таємниця "Гаррі Поттера" - Джоан Роулінг зважилася на відверте зізнання

Джерело:  online.ua

Відома британська письменниця Джоан Роулінг нарешті розкрила таємницю народження Гаррі Поттера. Вона відверто зізналася, що почала писати першу книгу про чарівного героя ще на початку 90-х років в квартирі в лондонському Клепхем-Джанкшн, яку орендувала. Фанати чарівної саги здивувалися, адже весь цей час місцем народження першої книги про Гаррі Поттера вважалося единбурзьке кафе The Elephant House, в якому за легендою письменниця робила перші замітки сюжета книги мало не на серветках. Але, як виявилося, чарівництво зародилося не там - за словами Роулінг, вона дійсно була в цьому кафе, але тоді вже кілька років працювала над книгою. Про це письменниця розповіла в соцмережі і навіть показала фото з того місця, де вона придумала Гаррі Поттера, передає ONLINE.UA.

"Це справжнє місце народження Гаррі Поттера. Я тоді знімала кімнату в квартирі над тодішнім спортивним магазином. До того моменту, коли я перший раз зайшла в кав'ярню The Elephant House, я вже писала кілька років, так що це все-таки не місце народження моєї історії, але якусь її частину я і справді тут писала ", - зізналася Роулінг.

Фанати здивовані зізнанням письменниці. Справа в тому, що багато шанувальників спеціально приїжджали до Шотландії, щоб посидіти в кафе, де, як вони думали, "зародилося диво". Але там, як і раніше висить вивіска біля входу, в якій мовиться - "Місце народження Гаррі Поттера", а підтверджують це фото Роулінг в кафейні за роботою над книгою.

Втім, це не все сенсаційні зізнання письменниці. Джоан Роулінг вирішила остаточно задовольнити цікавість шанувальників і відкрити завісу таємничості навколо свого магічного бестселера. Вона зізналася, що ідея про написання книги про чарівника і зовсім прийшла до неї в поїзді Манчестер-Лондон, а ідея про квідич - вигадана спортивна гра, в яку грають персонажі книг про Гаррі Поттера - зародилася після ночі в манчестерському готелі.

Нагадаємо, в кінці минулого року Джоан Роулінг заінтригувала фанатів анонсом продовження історії про Гаррі Поттера. Поки невідомо, що це буде - п'єса, книга або фільм.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джоан Роулінг зізналася фанатам, що Гаррі Поттерів було двоє.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?