Скільки нардепів уразив коронавірус: у Раді розкрили приголомшливі дані
Категорія
Політика
Дата публікації

Скільки нардепів уразив коронавірус: у Раді розкрили приголомшливі дані

Скільки нардепів уразив коронавірус: у Раді розкрили приголомшливі дані
Джерело:  24 канал

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив, що певна кількість народних депутатів опинилася під ударом коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, від 10 до 15 депутатів уже перебороли нову інфекцію.

"За тією інформацією, яка в мене є, приблизно 10 – 15 осіб. В нас є новий підтверджений випадок, саме тому одна з фракцій була на самоізоляції. Сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо продовжити у нормальному режимі роботу ВРУ", - пояснив Разумков.

Цього тижня народні депутати два дні збиралися на пленарні засідання. У четвер та п'ятницю вони працювали у складі комітетів.

Цікаво, у Раді змінили робочий графік через представників фракції "Батьківщина". Останні цілком пішли на самоізоляцію після підтвердження діагнозу COVID-19

Парламентарі від початку карантину в Україні — з середини березня — почали відвідувати пленарні засідання із повним медичним захистом. Зокрема, багато з них користуються навіть спеціальними окулярами для захисту очей.

Станом на ранок 22 травня в Україні підтвердили 20 148 випадків нового коронавірусу COVID-19. Кількість смертельних випадків сягнула 588.

З 22 травня уряд ввів так званий адаптивний карантин — послаблювати обмеження можуть окремі регіони, однак для цього місцеві показники повинні відповідати встановленим нормам.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з рішенням уряду. вже з понеділка, 25 травня, у містах можуть відновити повністю рух громадського транспорту, зокрема й метрополітенів. На останньому пункті особливо наполягали мери Києва та Харкова напередодні. За офіційними даними, 11 українських регіонів не відповідають показникам, встановленим для послаблень. Розроблені три головні умови для наступних етапів виходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?