Аваков терміново їздив в зону ООС - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков терміново їздив в зону ООС - що відбувається

Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 22 травня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом з командувачем Національної гвардії України генерал-лейтенантом Миколою Баланом і заступником командувача ОС з питань застосування сил і засобів НГУ здійснили поїздку в зону ООС. В ході візиту глава МВС нагородив 19 нацгвардійців державними нагородами. Подробиці поїздки Авакова на Донбас і фото опублікувала пресслужба МВС України, передає ONLINE.UA.

"Війна вимагає від військових самовідданості, професіоналізму і готовності до виконання завдань за призначенням. Іноді, ціною власного життя! Рівень довіри до НГУ - 60%, тому несіть гідно цю відповідальність! Ми обов'язково переможемо !, - заявив нацгвардійцям глава МВС Арсен Аваков.

Він вручив нагороди військовим правоохоронцям, які проходять службу в 12-й бригаді оперативного призначення Національної гвардії України імені Вишневецького і в 15-му Слов'янському полку НГУ. Зокрема, трьом гвардійцям вручив іменну вогнепальну зброю, двом - почесні грамоти Кабінету Міністрів України, одному - грамоту Верховної Ради України, а іншим - відомчі нагороди МВС (нагрудні знаки "За відвагу в службі", "За відзнаку в службі") і подяки .

Нагадаємо, кілька днів тому в зону ООС їздив головнокомандувач Збройними Силами України Руслан Хомчак. Під час візиту він ознайомився з роботою військових частин і оперативною обстановкою в зоні ООС, обговорив проблемні питання щодо виконання ними завдань та шляхи їх вирішення, а також вручив окремим військовослужбовцям заслужені нагороди.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що місяць тому в зону ООС терміново їздив президент України Володимир Зеленський, щоб особисто ознайомитися з ситуацією на ділянках розведення сил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?