Навіть не розраховуйте - окупанти Криму знову пішли проти росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Навіть не розраховуйте - окупанти Криму знову пішли проти росіян

Джерело:  online.ua

Окупанти Криму не мають наміру відкривати в'їзд для росіян на український півострів. Так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов 22 травня заявив, що заборона продовжує діяти, тому в цьому році громадянам РФ, особливо москвичам, не варто розраховувати на відпочинок в Криму. Причина такого несподіваного рішення окупантів - складна ситуація з поширенням коронавірусної інфекції в РФ. Про це Аксьонов заявив на засіданні регіонального оперативного штабу з протидії поширенню коронавирусной інфекції, передає ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Об'єктивно, я говорив ще і колегами з Москви, поки що на міжрегіональний туризм розраховувати не варто ... Я мало вірю, що до 1 липня кількість заражень, наприклад, в Москві і Московській області - це основні регіони з яких і через які летять туристи , - буде менше трьох тисяч на добу ", - заявив Аксьонов.

Він підкреслив, що і кримчанам в цілому не варто розраховувати на міжрегіональний туризм і тим більше на приплив туристів з центральних регіонів РФ, що лідирують за кількістю відпочиваючих в українському Криму, окупованому Росією.

На сьогоднішній день відомо, що в Криму зафіксовано 324 підтверджених випадки інфікування коронавірусом - такі дані надали окупанти. Але за прогнозом російських вчених, в разі повного зняття карантинних заходів на півострові, що вже частково зробили окупанти, відбудеться спалах захворюваності, при якій вірус можуть підхопити більше 50 тисяч осіб. При такому сценарії Крим вийде на пік тільки до кінця серпня, а це значить, що туристичний сезон в 2020 році для кримчан буде остаточно втрачено.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти Криму несподівано для всіх пішли проти росіян- вони заборонили їм приїжджати на півострів, а тим, хто порушить заборону, пригрозили величезними штрафами до 30 тисяч рублів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?