Гороскоп на 23 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 23 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 23 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

99% Стрільців були народжені для того, щоб основним сенсом їхнього існування так чи інакше стала дорога. іноді дружба просто закінчується. Без зради, без сварок і без причин - просто ви стаєте різними і кожен йде своїм шляхом. З роками коло друзів стає все вже. Але ті, хто залишаються, для Стрільця вже не просто друзі, а рідні люди.

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

У Раків немає часу, щоб ненавидіти тих, хто ненавидить їх, тому що вони занадто зайняті, люблячи тих, хто любить їх. Раки не беруть близько до серця ту критику, яка прозвучала з вуст людини, яка сама в цьому житті нічого не досягла. іноді в Раків вселяється 90-річна бабця. Вона бубонить і всіх ненавидить.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 23 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні не варто йти на компроміс зі своєю совістю, потім будете неймовірно шкодувати про вчинок. Якщо по-іншому проблему ніяк не дозволити, краще чесно відмовитися від виконання. Зараз ви йдете по мосту під прірвою, від одного невірного кроку залежить все. Краще не ризикувати!

Кулінарний гороскоп для Овнів

Віддайте сьогодні кулінарії всього себе без залишку і знижок на необхідність особистого життя. Утомливо, але результат перевершить найсміливіші очікування.

Загальный гороскоп для Овнів

Не дайте легкому витонченому безладу перерости в цілковитий хаос. Зберігайте спокій і постарайтеся не дати ситуації керувати вами.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви будете схильні до того, щоб заподіювати собі душевну біль, причому цілком свідомо. Постарайтеся, втім, уникнути зловживання цим сильним засобом, тому що інакше біль може перекинутися і на вашого коханого чоловіка, що вам абсолютно ні до чого.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині Овнам коштувати триматися подалі від різних консервів та інших продуктів тривалого зберігання. Навіть безневинний з вигляду сухар може наробити біди - про нього недовго і зламати зуб. Їжте свіже.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Телеців

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогодні рекомендується до поїдання рослинна їжа, причому навіть вона - у відносно невеликих кількостях. Дайте відпочинок своєму натруженному делікатесами шлунку - похрустите капусткою, салатом або огірочком. Краще - свіжими, але зійдуть і солоні і квашені варіанти. Коротше, відчуйте себе травоїдним. Тільки рогами випадково не обрастите.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні ваші партнери з працею будуть розуміти, чого ви від них хочете і чекаєте, тому вам не слід боятися їх можливо неадекватних реакцій, а, навпаки, радіти їм, бо кожна дає можливість вступити нестандартно і повернути ситуацію в свою користь.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині будьте акуратні в процесі збирання або інших домашніх робіт - зараз великий ризик побутових травм. Можливо, безпечніше провести день поза домом - та й приємніше напевно.

Загальный гороскоп для Тельців

Подбайте про складання зводу правил стосовно ведення домашнього господарства і спільного проживання. Бажано письмової, щоб у разі розбіжності в думках було до чого апелювати.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні не варто ображатися на вашого коханої людини, навіть якщо він буде робити речі абсолютно неприпустимі. Його метою було доставити вам задоволення, змусити вас посміхнутися і порадіти, а значить, в основі його негативної поведінки лежало добрий намір.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Нині вам неодмінно потрібно з'їсти не менше кілограма овочів і коріння. Це, звичайно, буде непросто, але якщо пообідати, скажімо, супом-пюре з гарбуза, пастернаку і цибулі порею, на друге откушать брюссельської капусти, обсмаженої в панірувальних сухарях, або, наприклад, брокколі, запеченої зі стручковою квасолею в вершках, а ввечері підкріпитися салатом зі свіжих овочів, заправлених лимонним соком, то задана зірками програма буде виконана благополучно.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні варто довіряти лише першому враженню. Всі інші будуть занадто сильно засмічені вашої схильністю домислювати.

Любовний гороскоп для Близнюків

Дім, милий дім... Давно ви не відчували такого умиротворення, заходячи у свої чотири стіни і сідаючи на свій диван (стілець, килимок біля дверей - потрібне підкреслити). А якщо на порозі вас буде зустрічати ваш улюблений чоловік, щиро радіючи вашого приходу, то щастя можна буде назвати повним.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні доля може звести з тими, з ким ще недавно розвела. Це чудовий шанс, щоб спробувати все змінити. Погляньте на те, що сталося між вами з висоти минулого часу, і, може бути, ви побачите те, чого не зуміли розгледіти раніше. Все у ваших руках!

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Не кращий день для тих Близнюків, чиїм слабким місцем є хребет. Якщо вам і вдасться знайти таке положення, в якому він не буде завдавати незручностей, то ненадовго. Краще буде пошукати масажиста - дивись і допоможе.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Раків

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вам буде соромно перед вашим коханою людиною. Причому привід для сорому ви придумаєте самі собі: він напевно навіть підозрювати не буде, що за це можна ще й пробачення просити. Але ви на всяк випадок попросіть: а раптом у нього багата фантазія. Від вас не убуде, а йому приємно.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви будете дещо агресивні, хоча самі можете цього і не помітити. Зате ви помітите, як реагують на ваші слова та дії навколишні.

Бізнес-гороскоп для Раків

Невдалий день, щоб користуватися готовими рішеннями. Скільки б придатними до вашого нагоди вони не здавалися, в результаті все піде нанівець, бо виявиться велике і зовсім не розв'язне протиріччя з вихідними умовами вашої задачі. Тож беріться за розробку індивідуальної стратегії.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині Ракам варто особливо берегти свій зір, так як навантаження на очі останнім часом була досить значною, а втома може стати причиною погіршення зору.

Кулінарний гороскоп для Раків

Що б ви не збиралися їсти - не дайте вашому обіду охолонути. Телефонні і особисті розмови, дуже термінові справи, очікування когось або чогось- все це не причина змушувати тарілку з їжею чекати вашої уваги. Той виграш у часі, який, може бути, ви знайдете в результаті, жодним чином не зрівняється в програші в смаку. До речі про смак - сьогодні рекомендований гострий суп, бажано - харчо.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Левів

Кулінарний гороскоп для Левів

Нині вельми бажано, щоб на вашому столі з'явилося що-небудь екзотичне. Досить сущої дрібниці, важливий сам факт, а не кількість.

Гороскоп здоров'я для Левів

Сьогодні зірки рекомендують вам бути м'якше і уважніше з тими, хто вас оточує. Можливо, це виявиться непростим завданням: навряд чи у вас на всіх вистачить терпіння. Однак для вашого здоров'я це буде просто необхідно.

Любовний гороскоп для Левів

Нині ви будете готові виключно брати, нічого не даючи взамін. Не показуйтесь на очі тим, хто вас любить — цей день може серйозно похитнути їх віру в ваше непогрішність.

Бізнес-гороскоп для Левів

Дуже продуктивний день для вашої кар'єри. Варто задуматися над тим, як ви можете трохи підкоригувати свої методи роботи, співвідносячи їх з вимогами сучасного часу і загальноприйнятих стандартів. Тільки не забудьте, що отриманий результат потім треба буде закріпити.

Загальный гороскоп для Левів

Як відомо, ніщо не трапляється саме по собі. Якщо ви вважаєте, що повинно статися те-то, те-то і те-то, вам слід потурбуватися цим питанням і спровокувати ці події. Просто сидіти і чекати марно.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Дів

Гороскоп здоров'я для Дів

Нині вам, швидше сього, не уникнути різких перепадів настрою, а тому постарайтеся прислухатися до своєї інтуїції і не допустити, щоб хандра зіпсувала вам самопочуття.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні вся мудрість століть буде на вашій стороні. Поради старшого покоління, навіть не дуже досвідченого у сфері вашої діяльності, тим не менш підуть вам на користь. Якщо радитися ні з ким, почитайте праці Макіавеллі.

Загальный гороскоп для Дів

Для деяких людей потреба висловитися перевищує навіть потреба в наявності уважного і співчуваючого слухача. Вам сьогодні чекає тривалий і вельми важкий розмова подібного характеру, причому вам не дадуть вставити жодного слова. І не намагайтеся з цим боротися, єдине, що від вас вимагається - не позіхати в обличчя співрозмовнику.

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні більшою мірою підходить для холодної їжі. Ні-ні, зірки аж ніяк не пропонують вам харчуватися остившім супом, мова, зрозуміло, йде про холодних закусках - салатах, копченостях і соліннях, сендвічах (хоча, якщо вірити класику, і вони - не ідеал, і оперувати треба гарячими закусками). Не виключено, що на інші види їжі у вас все одно не буде часу.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ви відчуєте себе набагато старшими, мудрішими і досвідченішими вашого коханої людини, навіть якщо насправді все зовсім не так. Зірки рекомендують вам скористатися отриманим перевагою і витягти з нього максимум користі для ваших відносин. Дуже стане в нагоді в майбутньому.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Нині вам слід поспішити за класичною причини - інакше все смачне з'їдять. Причому в самому буквальному сенсі. Варто подумати, чи так вам потрібно відстрочувати обід, якщо в перспективі у вас є небезпека виявити, що ваші улюблені страви на сьогоднішній день вже закінчилися, час, коли подають такий зручний і економічно вигідний бізнес-ланч, минуло, і взагалі незрозуміло, заради чого варто було кудись ходити.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні ви цілком можете переплутати одного вашого улюбленого людини з другим або з п'ятим, дивлячись скільки таких у вас є в наявності. Доведеться тримати в голові, кому що ви розповідали і, найголовніше, кого як звуть. Тому що якщо ви переплутаєте – проблем потім не оберете.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Якщо до цього з вашим самопочуттям були якісь проблеми, то що день, швидше за все, ви зможете відчути деяке поліпшення. Продовжуйте лікувальні заходи, щоб стабілізувати і ще поліпшити свій стан.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Ні в якому разі не намагайтеся вести подвійну гру, це не просто може вийти вам боком, а обов'язково вийде, з гарантією. Ви навіть промовчати про щось сьогодні права не маєте, так що якщо вам зовсім не хочеться демонструвати зацікавленим особам всю таємницю, постарайтеся піти від зустрічей з ними.

Загальный гороскоп для Терезів

Якщо б можна було знімати ті картини, які виникають у вашій уяві, Голлівуд б давно розорився. Зрадити фантазіям, сьогоднішній день навряд чи можна буде присвятити заняття більш приємному.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

В цей день вам особливо нелегко зважитися на те, щоб відверто поговорити з вашим коханою людиною про ваші з ним спільні проблеми. Однак його чомусь буде тягнути на подібні розмови нестримно, як скріпку до сильного магніту. Доведеться або терпіти, або нагадувати про ваше право на особисту думку.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

В цей день у вас, швидше за все, буде привід пишатися собою! Адже завдяки регулярно проводиться профілактики зараз ваше самопочуття буде просто чудовим, а ви будете повні сил і гарного настрою.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам не завадять винахідливість і почуття гумору: тільки з їх допомогою вам вдасться вирішити раптово з'явилися складні питання та прийняти єдино правильне рішення по кожному з них. Тільки не захоплюйтеся творчістю, залишайтеся раціональним.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Довіряйте інтуїції, вона не підведе. Якщо сьогодні вона раптом відмовиться брати участь у поїданні замовленого, або зажадає надходження в організм абсолютно певного продукту - це неспроста. Краще послухати, тим більше, що зірками на цей день рекомендуються гриби.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ваші можливості будуть досить великі, але ви їх не побачите і, відповідно, не зможете скористатися ними до тих пір, поки не зумієте звільнитися від впливу найближчого оточення. Найкращий засіб у подібних випадках - відстань.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

А чи не хочете ви сьогодні ризикнути і спробувати який-небудь нове і незвичайне блюдо? Скажімо, який-небудь національної кухні, про існування якої ви до сьогоднішнього дня навіть не чули. Зірки говорять, що, швидше за все, ризик буде більш ніж виправданий - так що невідкладну допомогу під вікнами для профілактики можна і не ставити. Врахуйте тільки, що те, що добре сьогодні, завтра може стати вам зовсім не до смаку.

Любовний гороскоп для Стрільців

Нині щось змусить вас згадати давно минулі дні. Не факт, що своїми спогадами вам варто ділитися — краще насолоджуйтеся ними самі. Не кожен оцінить ніжність у вашому голосі при розповіді про втраченого кохання.

Загальный гороскоп для Стрільців

Навіщо чекати, поки слава прийде до вас сама? Так можна просидіти вдома досить довго. Жадаєте популярності - виходьте їй навперейми.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогоднішній день принесе вам чимало хвилювань. Може бути, вам доведеться розмовляти на більш високому рівні, ніж зазвичай — що ж, приготуйтеся показати себе з вигідного боку.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині намагайтеся підходити до всього з гумором, це допоможе вам по-іншому поглянути на, здавалося б, заплутані ситуації. Легкий настрій на роботу допоможе вам уникнути багатьох проблем зі здоров'ям.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні зірки рекомендують вам з особливою ретельністю піклуватися про ваше здоров'я. Якщо ви зараз вийдете з гри, це буде серйозним ударом по вашій діяльності і поставить під сумнів успіх багатообіцяючого починання. Так що не сидите на протязі або під кондиціонером.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

В цей день вашому організму можуть знадобитися цільні злаки, тому не відмовляйте собі в борошняних продуктах. Головне, щоб вони не містили надлишку цукру, тоді ви зможете принести користь своєму організму без шкоди для фігури.

Загальный гороскоп для Козерогів

Не варто лізти по гілці далі, якщо ви бачите, що її основу надломано. Ви не тільки не доберетеся до мети, але і ушибетесь. Може, оберіть іншу гілку?

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні настирливі дзвінки від ваших численних шанувальників і шанувальниць вельми зіпсують вам настрій. Особливо якщо ваш улюблений чоловік ревнивий, тому що тоді чекайте ще й скандалу або образи. Тому якщо не боїтеся пропустити важливий дзвінок, краще телефон і зовсім відключити.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам дуже важко будуть даватися рішення, в тому числі і самі що ні на є дріб'язкові. Щоб уникнути мук, залиште рішення про те, чим би сьогодні нагодувати свій спраглий їжі організм, за ким-небудь іншим. Тільки прослідкуйте, щоб цей чоловік і зовсім про вас не забув, від бажання поїсти зірки вас рятувати не обіцяли.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Водоліїв

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Ваша товариськість сьогодні може здорово перешкодити вам вирішити найбільш нагальну проблему - питання харчування. Ваша їжа просто охолоне, якщо ви будете за столом не одні. Доведеться або замовляти те, чого не страшно постояти хвилин п'ятнадцять-двадцять, поки їдець розмірковує про все і вся, або докласти всі зусилля до того, щоб поруч з вами нікого не виявилося. Останнє буде складніше.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

У цей день ви, швидше за все, будете переживати справжній пік активності, принаймні в порівнянні з попередніми днями. Тому постарайтеся використовувати цей час, не завдавши відчутного шкоди своєму здоров'ю.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ваш улюблений чоловік не захоче вас відпускати від себе надовго. Тому якщо вам дороги його психіка і гарний настрій, постарайтеся всі видалені справи робити досить оперативно, а потім повертатися в найласкавіші і затишні у світі обійми.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ви ризикуєте перетрудиться, навіть не особливо надриваючись у прагненні переробити все, що тільки можна. Просто цей день зовсім не призначений для оранки.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Будьте готові зробити рішучий крок, щоб ступити на нову дорогу, яка принесе вам набагато більше, ніж ви очікуєте. Головне зараз для вас - це підтримка членів вашої сім'ї, які зможуть допомогти вам, якщо на перших порах ваші справи підуть не зовсім гладко.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 23 мая 2020 року для Риб

Гороскоп здоров'я для Риб

Чудовий день, щоб піти в тренажерний зал і хоча б півгодинки присвятити накачування преса і м'язів спини, якщо до того немає ніяких протипоказань. Ці групи м'язів в найближчому часі стануть вам у нагоді.

Бізнес-гороскоп для Риб

Хороший день для заведення нових знайомств. Зустріч з незвичайною людиною в незвичайному місці буде чекати вас сьогодні в другій половині дня. Але не варто забувати і про своїх старих знайомих, вони про вас не забувають точно! Не захоплюйтеся швидкоплинними приятелями, перевірені часом друзі завжди краще!

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вас будуть дивувати нескінченні збіги, які буквально заполонять ваше життя і, до речі, відіграють вирішальну роль у її любовному аспекті. Постарайтеся придивитися до подібних «подарунків» долі уважніше, щоб вони не стали фатальними для ваших відносин.

Загальный гороскоп для Риб

Вам слід враховувати різницю між допомогою людині, в ній потребує, і заохоченням безвідповідальної поведінки. Вам просто сідають на шию, якщо вже не сидять.

Кулінарний гороскоп для Риб

Вівсянка - ось що визначено зірками вам на сніданок. І не вірте тим, хто каже, що це не смачно. На обід сьогодні краще всього замовити салат з філе кальмара. А в якості основного блюда просто чудові будуть смажені баранячі ребра з запеченою картоплею. Тільки не перестарайтеся - не намагайтеся з'їсти більше, ніж вміщує ваш багатостраждальний шлунок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?