Липова статистика - Ілон Маск звинуватив владу США у брехні про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Липова статистика - Ілон Маск звинуватив владу США у брехні про коронавірус

Джерело:  online.ua

Американський бізнесмен Ілон Маск жорстко розкритикував владу США через статистику хворих коронавірусом. Він вважає підрахунки, в яких зазначено, що в США вже більше 1,6 млн осіб заразилися інфекцією, липовими. За словами Маска, в статистику з квітня місяця почали вносити навіть тих хворих, у яких не підтверджений коронавірус, а є тільки симптоми, схожі на COVID-19. Своїми припущеннями про те, що влада США спеціально роздуває проблему з коронавірусом в країні поділився в інтерв'ю Bloomberg Businessweek, повідомляє ONLINE.UA.

"Я вважаю, статистика стала ненадійною, коли вони почали вносити тих, кому COVID не підтверджували тестом, а просто ставили симптоми, схожі з COVID. Статистика стала липовою, ймовірно, десь в середині квітня. Симптомів, схожих з COVID, близько сотні . По суті - що завгодно", - підкреслив Маск.

Бізнесмен в підтвердженні своїх слів додав, що серед співробітників SpaceX не було жодного випадку зараження коронавірусом. А їх вісім тисяч чоловік, і всі вони продовжували працювати в Лос-Анджелесі, Техасі, Флориді, навіть під час карантину, так як компанія входить в винятки, пов'язані з національною обороною. Аналогічна ситуація і співробітниками Tesla на заводі в Китаї - там працює 7 тисяч осіб, серед них, за твердженням Маска, жодна людина не захворів коронавірусом.

"Коли все вляжеться, стане очевидно, все це було набагато меншою проблемою, ніж люди думали", - упевнений Маск.

Нагадаємо, що раніше Маск анонсував відновлення роботи каліфорнійського заводу Tesla, незважаючи на карантинні обмеження. Він пригрозив, що особисто буде присутній на виробництві та відстоювати робочих, якщо хтось спробує їх заарештувати. Йдеться про завод в Фрімонті, де працюють 10 тисяч осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск обурився "фашистським" карантином в США і зажадав, щоб влада повернула людям свободу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?