Ексклюзивна прем'єра - Руслана готує сюрприз українцям на фантастичному онлайн-концерті
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ексклюзивна прем'єра - Руслана готує сюрприз українцям на фантастичному онлайн-концерті

Ексклюзивна прем'єра - Руслана готує сюрприз українцям на фантастичному онлайн-концерті
Джерело:  online.ua

У неділю, 24 травня, о 19:00 за київським часом, відбудеться масштабний онлайн-концерт відомої української співачки Руслани. Переможниця "Євробачення" в 2004 році обіцяє українцям масу сюрпризів - починаючи від ексклюзивних прем'єр, закінчуючи фантастичним перевтіленням. Відео концерту Руслани в прямому ефірі можна буде дивитися на YouTube-каналі і на сторінці співачки в Facebook, передає ONLINE.UA.

"День народження - це час, коли ми замислюємося над своїм майбутнім. Я хочу в цей день створити власну мрію про майбутнє. Про життя і про нас - заради чого б'ється серце", - анонсувала Руслана концерт, запросивши на нього всіх бажаючих.

Артистка пообіцяла фанатам ексклюзивні музичні прем'єри, виконання пісень під акустику і сет діджея. Також у другій частині шоу Руслана обіцяє "фантастику" - вона перетвориться на Лану і перенесе глядачів у вигаданий світ.

Важливо відзначити, що свій грандіозний онлайн-концерт Руслана дасть у свій день народження - в цьому році співачці виповнюється 47 років. Вона підкреслює, що в це особисте свято прагне не отримувати подарунки, а хоче зробити подарунок для всіх шанувальників. За словами виконавиці, глядачі, які онлайн приєднаються до її шоу, зможуть взяти участь у створенні ідеї, запропонованої в прямому ефірі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому відбувся грандіозний онлайн-концерт однієї з найуспішніших українських реперок Аlyona Аlyona. Виконавиця наживо зачитала реп і свої популярні хіти в рамках проекту "Культура об'єднує" від музичного медіа СЛУХ за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та Українського культурного фонду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?