Сенсаційне відкриття - в NASA знайшли докази існування паралельного Всесвіту
Категорія
Технології
Дата публікації

Сенсаційне відкриття - в NASA знайшли докази існування паралельного Всесвіту

Сенсаційне відкриття - в NASA знайшли докази існування паралельного Всесвіту
Джерело:  online.ua

Вчені NASA шокували весь світ новим сенсаційним відкриттям - вони знайшли докази існування паралельного Всесвіту. Йдеться про цікаві сигналах, зафіксованих в Антарктиці - вони непояснені з точки зору фізики. На думку американських експертів, на паралельному Всесвіту можуть жити люди, які значно обганяють нас у розвитку. Але час там йде навпаки, а це значить, що інопланетяни живуть зараз в 2019 році, а не в 2020, як ми. При цьому паралельний Всесвіт, на їхню думку, виглядає як і наш. За теорією NASA, він могла з'явитися в момент Великого вибуху - 13,8 мільярдів років тому. Про фантастичне відкриття NASA, яке зацікавило все світове співтовариство, написали в New York Post, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що цікаве відкриття було зроблено над Антарктидою - в тому місці, куди регулярно потрапляють енергетичні частинки з космосу. За допомогою повітряної кулі з прикріпленою антеною ANITA, яка сканує потік частинок з космосу, експерти виявили частинки під назвою тау-нейтрино. Як правило, вони прилітають на Землю з космосу, але в цей раз знайдені зразки навпаки рухалися у зворотному напрямку - від Землі в космос. Така "поведінка" частинок, на думку вчених, говорить про те, що вони рухаються назад в часі, хоч це і не можна пояснити з точки зору фізики.

Керівник програми ANITA Пітер Горхам переконаний, що нове відкриття підтверджує існування паралельного Всесвіту. Але на поточному етапі розвитку науки підтвердити це проблематично, поки в розпорядженні вчених є тільки непрямі докази.

Багато вчених вже поставилися до цього відкриття з часткою скепсису. За словами колег Горхема, це лише одна з можливих теорій. Есперт в області астрочастиць Пет Скотт вважає, що у відкритті вчених NASA немає ніяких свідчень про існування паралельного світу, а радіоастрономка Кленсі Джеймс нагадала, що частинки нейтрино поки вивчені астрофізиками недостатньо добре. Вони переконані, що єдиний реальний висновок сенсаційної знахідки NASA полягає в тому, що стандартна модель, яка стосується нейтрино, ще не доводить можливість існування хоч якогось паралельної Всесвіту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені з Токійського університету в Японії довели існування інопланетних організмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?