Бойовики "ДНР" ухвалили чергове обурливе рішення - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики "ДНР" ухвалили чергове обурливе рішення - що відбувається

Джерело:  online.ua

Бойовики так званої "ДНР" продовжують терор українців, які проживають на окупованому Донбасі. На цей раз вони вирішили закрити завод "Стирол" в окупованій Горлівці, який є містоутворюючим підприємством. Без роботи і з величезними боргами по зарплаті залишилися тисячі людей, але окупанти ігнорують їх проблеми, продовжуючи знищувати економіку Донбасу. Про чергове обурливе рішення бойовиків повідомив журналіст і блогер Денис Казанський в соцмережі, до якого звернувся співробітник підприємства зі скаргами на колосальні проблеми, передає ONLINE.UA.

"Заіржавілий «Стирол» консервують, борги із зарплати не платять. В "народних республіках" все стабільно. Трощать і добивають все, до чого дотяглися. Ховають економіку регіону на зло «ф * шистам»", - йдеться в публікації Казанського.

Блоггер також опублікував лист, в якому співробітник "Стиролу" повідомив про катастрофічну ситуацію, яка відбувається на раніше процвітаючому підприємстві.

"На ДП "Стирол" вирішили провести так звану "консервацію" залишивши в цехах по 10 чоловік мінімум. "Стирол" - містоутворююче підприємство Горлівки. Шахти практично всі в місті закриті, коксохім на ладан дихає, а тепер схоже зовсім "Стирол" вирішили закрити. Люди 2 роки жили обіцянками про пуск заводу і зберегли все обладнання в робочому стані. Заборгованість вже 14 місяців і ніхто нас не чує ", - повідомив співробітник заводу.

Мешканець Горлівки повідомив, що співробітники заводу неодноразово зверталися до так званого "голови ДНР" Дениса Пушиліна, але отримували від нього у відповідь лише відписки. За словами горлівчанина, путінські окупанти не реагують на проблеми людей, при тому, що в місті працюють лише м'ясокомбінат і коксохімічний завод, і то не в повну силу.

Важливо відзначити, що без коштів для існування місцевих жителів залишають і так звана "влада ЛНР". У ОРЛО окупанти вирішили ліквідувати шахти через зниження попиту і цін на вугілля без виплат багаторічних заборгованостей по зарплаті працівникам. На початку квітня вони вже затопили "Новопавлівську" та "Міусинську" шахти, а також "Вергелівську" шахту в Брянці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики шокували новим рішенням щодо українців на Донбасі- всіх місцевих жителів ОРДО вони зобов'язали отримати ніким не визнані "паспорта ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?