В Україні знову випав сніг - видовищне фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні знову випав сніг - видовищне фото

Джерело:  online.ua

Поки в окремих регіонах України починають відкривати пляжний сезон, в країну раптово повернулася зима. У неділю, 24 травня, в українських Карпатах випав сніг. Зокрема, на горі Піп Іван Черногороскій лютує хуртовина, а температура повітря опустилася до зимових значень. Видовищне фото снігопаду в Карпатах опублікувала пресслужба Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Станом на 13:15 24 травня 2020 на г. Піп Іван Чорногірський температура повітря + 2°С, вітер південно-західний 7 м/с, сніг, обмежена видимість до 70м", йдеться в повідомленні.

Українці в шоці від сюрпризів весняної погоди і сніга, що випав за тиждень до літа. Вони бояться, як би зима не повернулася і в інші регіони України.

"Круто, типу Альпи", "В цьому році літо скасовується?", "Ого! Зима не відпускає", "Що, знову діставати теплий одяг?", "Та це ж капець !!", - коментують травневий снігопад українці.

Втім погода 24 травня зіпсувалася у всій країні. У містах України йдуть дощі, а температура повітря опустилася на кілька градусів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що погода в Україні на наступному тижні теж не порадує. Кожен день у всіх регіонах очікуються сильні дощі з грозами. Потепління синоптики прогнозують не раніше початку червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?