Ці знімки захоплюють дух - на престижному конкурсі обрали найкращі фото дикої природи 2020 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Ці знімки захоплюють дух - на престижному конкурсі обрали найкращі фото дикої природи 2020 року

Ці знімки захоплюють дух - на престижному конкурсі обрали найкращі фото дикої природи 2020 року
Джерело:  online.ua

У Каліфорнійській академії наук, яка є одним з найбільших музеїв природної історії, підвели підсумки щорічного фотоконкурсу і обрали кращі фото дикої природи. На цей раз в BigPicture Natural World Photography переміг знімок гірського зайця, зроблений під час зимового шторму. Його автору Енді Паркінсону заради цього фото довелося кілька тижнів провести в зимовій Шотландії, серед морозів і снігові заметілі, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт конкурсу.

5eca963c9174a

Переможцем в номінації "Дика природа" став знімок полювання гепарда на видобуток. А в номінації "Фоторепортаж" переміг зворушливий знімок дружби жирафа з людиною.

5eca964c7bea3
5eca96560339b

Подивіться на інших переможців конкурсу фото дикої природи і насолодитеся різноманітністю та неймовірними фарбами життя на Землі! Можливо, вони надихнуть вас на захист і збереження всього живого, що нас оточує.

5eca966a07ab7
5eca9673be2f0
5eca96895c2a3

А ось кілька знімків, які потрапили в номінацію, але не стали головними переможцями конкурсу. Вони не менш прекрасні, ніж призери.

5eca96b7812b8

Нагадаємо, Big Picture - конкурс для фотографів зі всього світу. Його мета полягає в тому, щоб відзначити і зобразити різноманітність життя на Землі та надихнути людей на дії щодо захисту та збереження цього життя через зображення. На конкурс приймаються фотографії природи, дикого життя, фотографії про охорону природи. Головний призер конкурсу, який завоював гран-прі, отримує сертифікат на 5 тисяч доларів, а переможці в категоріях за свої фото отримують по 1 тисячі доларів і право з'явитися на виставці конкурсу.

Раніше ONLINE.UA публікував найкращі фото природи, які перемогли на міжнародному фотоконкурсі Nature Photographer of The Year в минулому році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?