Луческу несподівано розкритикував тренерство Шахтаря - у чому причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу несподівано розкритикував тренерство Шахтаря - у чому причина

Джерело:  online.ua

Екстренер ФК "Шахтар" Мірча Луческу негативно оцінив роботу чинного керівника команди — португальця Паулу Фонсеки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на виступ румунця у програмі "Великий футбол".

За його словами, "шахтарі" пішли неправильним шляхом після зміни тренера у своєму розвитку. Нібито команда буквально втратила три роки, тільки зараз футболісти почали робити те, що їх необхідно було — ще з 2016 року.

"Тільки зараз тренери вникли в філософію нашого президента. До цього вони не забезпечували прогрес гравців. При Фонсеці три роки молоді гравці не просувалися у своїй майстерності. А сьогодні я дивився товариський матч "Шахтаря" і побачив, що вони дуже зацікавлені. Я впевнений, що через рік-два у "гірників" буде сильна команда. Зараз всі гравці дуже сильні: Соломон, Додо й інші. Головне – щоб вони грали більше", - пояснив свою думку Луческу.

Цікаво, що Паулу Фонсека оцінили за підсумками трьох сезонів як одного з найбільш успішних тренерів в історії "Шахтаря". Серед його досягнень — три "золотих дубля" та виведення команди у лідери українського футболу.

Протягом останніх трьох років "шахтарі" відзначилися трьома чемпіонськими титулами, трьома Кубками України та одним Суперкубком.

Також Паулу буквально пішов непереможеним - "Шахтар" не втратив жодної кубкової зустрічі, жодної з 29. Під керівництвом цього тренера команда провела 139 матчів зі 103 перемогами.

Як повідомляв ONLINE.UA, Іспанія, яка стала одним з епіцентрів спалаху коронавірусу в Європі, відновлює футбольний сезон. Влада країни дозволила проводити матчі вже з 8 червня. Розкладу матчів іспанської Ла Ліги поки немає. Про відновлення національних чемпіонатів з футболу повідомив прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес. Подробиці — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?