Facebook показав робоче місце майбутнього - цікаві деталі
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook показав робоче місце майбутнього - цікаві деталі

Facebook показав робоче місце майбутнього - цікаві деталі
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Facebook неочікувано для всіх оприлюднила статтю і відеоконцепт про те, як може в майбутньому виглядати віддалена робота. За словами представників корпорації, це буде динамічне віртуальне робоче середовище, побудоване на присутності користувача в соціальних мережах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на матеріал, яке опублікував Facebook.

Представники корпорації звертають увагу на те, що гаджети наступного покоління забезпечать людям нескінченні робочі середовища, з налаштованими віртуальними робочими екранами, дошками, та іншими інструментами для візуалізації. Такий VR дасть можливість проводити наради, так ніби ви самі були присутні з колегами в офісі.

Окрім того, будуть множинні робочі екрани у VR, що налаштовуються: користувачі зможуть перемикатися між реальним і віртуальним світом в будь-який час. На такому робочому місці співробітник зможе працювати як жестами (з віртуальними екранами), так і більш звичайним способом, за допомогою клавіатури і миші.

5ecba5cb4c31e

"У віртуальному робочому середовищі колеги зможуть спілкуватися за допомогою своїх аватарів: вони будуть точно передавати вирази обличчя. Всі ці технологічні напрямки розвивають в самій компанії: Workplace, Portal, Oculus для бізнесу, Codec Avatars і інші", - зазначається в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні  гендиректор Facebook Марк Цукерберг зробив гучну заяву  про деструктивний вплив РФ, Китаю та Ірану. Він вважає ці країни загрозою для демократії. Зокрема, іноземні уряди роблять спроби втручання у внутрішні справи США. Наприклад — вибори президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?