Бій Ломаченко - Лопес: відомий боксер оцінив шанси українця
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Ломаченко - Лопес: відомий боксер оцінив шанси українця

Джерело:  online.ua

Двобій Василя Ломаченка й Теофімо Лопеса став одним з найбільш очікуваних у боксі — колишній суперник українця та американця Люк Кемпбелл поділився власним прогнозом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на SecondsOut.

На думку британського бійця, подія стане дуже цікавою та видовищною. Українець та американець боротимуться за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

"Це той бій, який я налаштований подивитися незалежно від обставин", - додав Кемпбелл.

Він не назвав остаточного свого фаворита у бою, одна здебільшого акцентував на Лопесі.

"Я спарингував з Лопесом декілька років тому. Він хороший боєць, у нього є навички, і він завоював чемпіонський титул швидше за мене. Так що він, безумовно, топовий боєць", - пояснив британець.

Слід нагадати, Кемпбел бився також проти Ломаченка — на професійному рівні. Він програв українцю у 2019 році.

Бій Ломаченко — Лопес повинен був пройти 30 травня у Нью-Йорку. Його скасували через глобальну епідемію коронавірусу COVID-19. Наразі невідомо, коли боксери зустрінуться на рингу.

За словами очільника промоутерської компанії Top Rank Боба Арума, зустріч українця та американця можуть організувати вже цього серпня чи вересня, однак без глядачів.

Як повідомляв ONLINE.UA, володар титулу чемпіона світу IFM у легкій вазі Теофімо Лопес заявив, що не може битися з українцем Василем Ломаченком. За його словами, бій з чемпіоном WBA, WBO, WBC неможливий через місцеперебування українця — той перебуває на батьківщині. Наразі менеджмент американського боксера намагається знайти йому інших суперників. Ймовірним кандидатом розглядають чемпіона світу WBC Девіна Хейні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?