Німеччина озвучила неочікувану пропозицію Путіну - у чому річ
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина озвучила неочікувану пропозицію Путіну - у чому річ

Джерело:  online.ua

Влада Німеччини звернулася до команди очільника Кремля Володимира Путіна. Так, мер Берліна Міхаель Мюллер запропонував лікувати пацієнтів з коронавірусом із Москви в клініках німецької столиці. Окрім того, Мюллер звернув увагу на те, що разом з клінікою Charite берлінська влада запропонувала допомогу Італії і в результаті клініка прийняла пацієнтів з Франції. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на німецьку агенцію DPA.

"Ми хочемо допомагати далі, якщо наші лікарні мають таку можливість. Я відправив таку пропозицію також нашому місту-партнеру Москві", - сказав Мюллер.

Він також наголосив, що поки відповіді від команди Володимира Путіна не було. Варто звернути увагу на те, що згідно з останніми даними в РФ підтверджено понад 350 тисяч випадків зараження коронавірусом і 3 633 смертей. Росія займає третє місце за кількістю інфекцій в світі після Сполучених Штатів і Бразилії.

Що важливо розуміти, також РФ зіткнулася з новою масштабною проблемою — мало того, що там стрімко зростає число заражених коронавірусом, так ще і збільшується смертність від інфекції. За 23 травня в Росії померла рекордна кількість заражених COVID-19 — 153 людини. Це найбільший добовий показник смертності з початку пандемії. Західні ЗМІ і деякі російські джерела стверджують, що російська влада 70% смертей від коронавіруса навмисне приховує, наказавши в довідках про смерть вказувати будь-які інші захворювання, крім COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Франція та Німеччина виступили зі спільною ініціативою створення  фонду відновлення для допомоги різним країнам, які постраждали від епідемії коронавірусу COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?