Цирк виродків: промоутер закликав не влаштовувати новий бій Тайсон - Холіфілд
Категорія
Спорт
Дата публікації

Цирк виродків: промоутер закликав не влаштовувати новий бій Тайсон - Холіфілд

Джерело:  online.ua

Нещодавно легендарні боксери Майк Тайсон та Евандер Холіфілд оголосили про повернення на ринг, однак не всі залишилися у захваті від такого анонсу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на talkSPORT.

На думку промоутера Френка Воррена, який займається менеджментом британця Тайсона Ф'юрі, "термін придатності" згаданих боксерів вийшов, тож їхня зустріч стане щонайменше цирком.

"Це буде цирк виродків. Я не хочу бачити, як 53-річний чоловік б'ється проти 57-річного. Звичайно, не треба бути генієм, щоб зрозуміти, що у них закінчилися всі терміни придатності, якщо говорити про участь у боях", - пояснив він.

Утім, Тайсон неодноразово говорив про плани повернення у бокс виключно заради благодійних ініціатив.

"Якщо бій буде виставковим, тоді це інша розмова. Адже це не реальний поєдинок. Якщо вони мають намір влаштувати показовий виступ, давайте дозволимо їм це зробити", - додав Воррен.

Водночас інший варіант з реальним двобоєм він назвав "жалюгідним видовищем", пославшись на час, який боксери провели поза рингом.

Нагадаємо, про повернення Тайсона та Холіфілда насправді відомо небагато. Жоден з них остаточно не обрав суперника, а про їхній спільний бій тривають лише розмови серед фанатів та експертів. Наразі боксери лише оприлюднили відеоролики суворих тренувань перед виходом на ринг.

Як повідомляв ONLINE.UA, легенда світового боксу Евандер Холіфілд активно готується до свого гучного повернення на ринг — допомагає йому у цьому українець Володимир Кличко. Той оприлюднив відеоролик своїх суворих щоденних тренувань. На відео можна побачити Кличка - він присутній у команді з інших висококласних тренерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?