Ібрагімович отримав жахливу травму на тренуванні - що загрожує футболісту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ібрагімович отримав жахливу травму на тренуванні - що загрожує футболісту

Ібрагімович отримав жахливу травму на тренуванні - що загрожує футболісту
Джерело:  online.ua

ФК "Мілан" нещодавно провів чергове тренування, під час якого погано відзначився нападник Златан Ібрагімович — він отримав жорстку травму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на італійське видання Sky Sports Italia.

За наявними даними, 38-річний шведський футболіст упав на землю після того, як невдало ударив по м'ячу. Він не зміг піднятися без допомоги медичних спеціалістів.

Вважається, що зірковий форвард може вилетіти на невизначений термін зі спорту. Ібрагімовича транспортували з поля на спеціальному автомобілі, після він значною мірою шкутильгав.

На вечір у понеділок, 25 травня, заплановані його повноцінні медичні тести. Згідно з непідтвердженою версією, футболіст міг порвати ахіллове сухожилля. Він уже мав проблеми з ним, коли грав за "Лос-Анджелес Гелаксі" минулого сезону.

У разі підтвердження такого діагнозу Ібрагімович уже не з'явиться на полі у поточному сезоні. Протягом восьми останніх матчів швед відзначився 3-ма голами та одним асистом.

Нагадаємо, окрім американського клубу та "Мілана" Ібрагімович виходив на поле за національну шведську збірну. Певний час він навіть був її капітаном. Загалом футболіст провів за збірну 116 матчів, забив 62 голи та став навіть одним з найбільш ефективних гравців у її історії.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній тренер ФК "Шахтар" Мірча Луческу негативно оцінив роботу чинного керівника команди — португальця Паулу Фонсеки. За його словами, "шахтарі" пішли неправильним шляхом після зміни тренера у своєму розвитку. Нібито команда буквально втратила три роки, тільки зараз футболісти почали робити те, що їх необхідно було — ще з 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?