Френк Сінатра "заспівав" хіт Брітні Спірс Toxic - це потрібно почути
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Френк Сінатра "заспівав" хіт Брітні Спірс Toxic - це потрібно почути

Джерело:  online.ua

Відомий американський джазмен і актор Френк Сінатра "виконав" хіт Брітні Спірс Toxic. Варто зазначити, що запис виконано голосом співака за допомогою штучного інтелекту. Корпорація Open AI створила нейромережу Jukebox, яка генерує голос. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Futurism.

За словами розробників штучного інтелекту Сі Джей Карра і Зака Зуковскі, програма дозволяє записати будь-який трек у стилі будь-яких музикантів. Вони провели експеримент з Френком Сінатрою та Брітні Спірс. Окрім того, зазначається,  що програма дозволяє створювати музику в стилі понад 9000 виконавців і музичних груп. У базі також є голоси Девіда Боуї і The Beatles.

Більшість фанатів Сінатри та Спірс оцінили даний "технологічний прорив", однак чимало людей зізналися, що їм аудіо та взагалі сама ідея не сподобалися.

"Я відчуваю, що це слід використовувати для створення пісень Елвіса. Тож дивний народ може знову подумати, що Король Року живий чи щось таке. Надихайте нове покоління божевілля; звучить доволі дивно; Ніхто не зможе співати як Сінатра - не обманюйте себе; Якби він співав, як Брітні, був би точно багатогранним виконавцем; мені дуже сподобалося! чекаю нових робіт; цікава ідея, проте така версія мені не до душі; що за краса?! дуже класно!", - діляться враженнями користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що талановита українська співачка Тіна Кароль на черговому знімку продемонструвала, як виглядає без професійного мейкапу —  фанати зізнаються, що світлина їх здивувала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?