Кабмін наважився на ще одне гучне звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін наважився на ще одне гучне звільнення

Джерело:  online.ua

Український уряд неочікувано звільнив Дениса Башлика з посади очільника Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру. Дане розпорядження уже опублікували на сайті Кабінету мінстрів. Варто зазначити, що тимчасовою виконувачкою обов'язків голови призначили Юлію Мороз, яка була першою заступницею Башлика. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на урядовий портал.

"Звільнити Башлика Дениса Олександровича з посади Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру відповідно до частини першої статті 87¹Закону України "Про державну службу" (Припинення державної служби за ініціативою суб’єкта призначення - ред.)", - сказано у документі.

Варто звернути увагу на те, що ще 27 листопада 2019 року український уряд призначив очільником Держгеокадастру Дениса Башлика і доручив йому провести перевірку у відомстві протягом місяця. Через місяць керівників та їхніх заступників головних управлінь Держгеокадастру в областях та Києві відсторонили від виконання посадових обов'язків для проведення комплексної перевірки органу. Вже в лютому 2020 року КМУ надав офіційний статус даних кадастрової та інформаційних систем, розміщених на картографічній основі Державного земельного кадастру. Що також важливо розуміти, у січні Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру за результатами тендеру замовила Toyota Camry у найдорожчій комплектації за 899 тисяч гривень.

За попередніми даними, на посаду керівника Держгеокадастру може бути призначений Олег Миколайович Кулініч, який очолював Державний комітет України з земельних ресурсів у 2008-2009 рр.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно президент країни Володимир Зеленський дорікнув главі Кабміну Денису Шмигалю, що лікарні не забезпечені засобами індивідуального захисту. Також він зазначив, що триматиме подібні закупівлі Міністерства охорони здоров’я на особистому контролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?