Стало відомо, з ким Зеленський проводив виховну роботу щодо Коломойського
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, з ким Зеленський проводив виховну роботу щодо Коломойського

Джерело:  24 канал

Український журналіст Сергій Лещенко звернув увагу українців на те, що народний обранець від "Слуги народу" Олександр Дубінський був одним з тих, хто намагався блокувати ухвалення "антиколомойського" закону. Проте йому не вдалося це зробити, а Ігоря Коломойського спіткав подвійний удар. Лещенко підкреслив, що глава держави Володимир Зеленський підписав банківський закон, а слідчі США вийшли на фінішну пряму в розслідуванні діянь олігарха. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Український журналіст нагадав, що місяць тому, в середині квітня, Дубінський заявляв, що вимагатиме процедури третього читання для закону про банки і навіть зробив публічне звернення до спікера на цю тему.

"Але закон підписано, і про вимогу третього читання Дубінський навіть на заїкнувся. Чому? За моєю інформацією, президент Зеленський особисто провів з ним виховну роботу, щоб посіпака Коломойського не блокував ухвалення потрібного закону. Дубінський здувся, навіть не заїкнувшись про третє читання", - поділився інформацією Сергій Лещенко.

За словами журналіста, це підтверджує той факт, що олігарха в будь-який момент можуть зрадити навіть його найближчі соратники.

"Зазвичай таке стається, коли олігархом починають цікавитися іноземні правоохоронні органи, особливо – американські", - пояснює Лещенко.

Що важливо розуміти, в МВФ пильно стежили за ситуацією з прийняттям банківського закону, який заборонить повернення банків їх колишнім власникам — цей закон був останньою умовою для виплати Україні нового кредиту в розмірі 5 млрд доларів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Євросоюз миттєво відреагував на доленосне рішення України — там привітали прийнятий ВРУ антіколомойскій закон, зазначивши, що це життєво необхідний захід для захисту публічних фінансів і українських платників податків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?