Хоче побити усіх: промоутер Джошуа вразив планами боксера щодо Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хоче побити усіх: промоутер Джошуа вразив планами боксера щодо Ф'юрі

Джерело:  online.ua

Промоутер Едді Хірн заявив про плани організувати два бої між британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BoxingScene.

За його словами, перший з них може відбутися вже цього року — подія вже встигла стати однією з найбільш очікуваних за десятиріччя. Боксери боротимуться за звання абсолютного чемпіона у суперважкій вазі, до того жоден з них не володів усіма чемпіонськими титулами.

Хірн наголосив, що не може сприймати Ф'юрі серйозно.

"Сьогодні він стверджує, що хоче битися з Ділліаном Вайтом за титул "діамантового" чемпіона WBC, а завтра він вже не бажає проводити цей бій", - пояснив промоутер.

Він вважає, британський важковик може залишити професійний ринг після наступних двох боїв проти Джошуа.

"Я не можу говорити за Ф'юрі, але на той момент він буде дворазовим чемпіоном світу. Тайсон поб'ється за звання абсолютного чемпіона світу. Не думаю, що Ф'юрі буде так само голодний, як Джошуа. Ентоні хоче побити всіх претендентів", – пояснив Хірн.

Нагадаємо, наразі боксери ще не можуть зустрітися, оскільки офіційно мають заплановані бої проти інших суперників. Професійний бокс також паралізувала пандемія коронавірусу COVID-19 - жодна країна ще не дозволила проводити масові спортивні заходи, тож навіть невідомо, коли відбудуться бої.

Як повідомляв ONLINE.UA, чемпіон за версією WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі виступив із гучним зізнанням щодо американського опонента Деонтея Вайлдера. За словами британського бійця, він не може дочекатися третього бою, бо хоче розбити обличчя Вайлдеру знову.

Ф’юрі розповів, що активно тренується, особливо вранці — це допомагає йому зберігати спокій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?