Ворог у повній бойовій готовності - розвідка розкрила ситуацію на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ворог у повній бойовій готовності - розвідка розкрила ситуацію на Донбасі

Джерело:  online.ua

У Міністерстві обороні констатували перебування ворога на Донбасі у повній бойовій готовності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на щоденне зведення командування щодо ситуації в зоні Операції Об'єднаних сил.

За даними розвідки, бойовики так званих "ДНР" та "ЛНР" займаються загостренням бойових дій проти України

"З 20 травня ц.р. за "розпорядженнями" ватажків квазіутворень з’єднання та частини 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК перебувають у бойовій готовності "ПОВНА". Підрозділи інших військових формувань противника переведені на посилений режим несення служби", - пояснили у Міноборони.

Окрім того, командування агресору оповістило приписний склад про прибуття у пункти збору. Військові частини окупантів розгорнули прийом особового складу.

"Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє, що у рамках зазначеного противником проведено наступні заходи: особовий склад викликано з відпусток; посилено передові підрозділи, зокрема чергові артилерійські підрозділи виведені на позиції; резерви з’єднань і частин виведені на полігони, отримують додатковий боєкомплект та пальне", - додали в українському командуванні.

Нагадаємо, за останню добу, 25 травня, російський агресор 16 разів обстріляв українські позиції на Донбасі. Бойовики користувалися гранатометами, кулеметами, стрілецькою зброєю.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої "ДНР" продовжують терор українців, які проживають на окупованому Донбасі. На цей раз вони вирішили закрити завод "Стирол" в окупованій Горлівці, який є містотворним підприємством. Без роботи та з величезними боргами по зарплаті залишилися тисячі людей, але окупанти ігнорують їх проблеми, продовжуючи знищувати економіку Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?