Травма Ібрагімовича на тренуванні: Мілан пояснив стан форварда
Категорія
Спорт
Дата публікації

Травма Ібрагімовича на тренуванні: Мілан пояснив стан форварда

Травма Ібрагімовича на тренуванні:  Мілан пояснив стан форварда
Джерело:  online.ua

Нападник італійського клубу "Мілан" Златан Ібрагімович напередодні отримав серйозну травму під час тренування, що підтвердила пресслужба команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт клубу.

За даними "Мілана", Ібрагімовичу пощастило — він не зазнав надмірно важкого ушкодження. Говориться про травму литкового м'язу, однак у жодному разі не ахіллового сухожилля.

Наразі невідомо, скільки часу знадобиться зірковому футболісту для відновлення. Його стан оцінять протягом наступних 10 днів.

Нагадаємо, тренування гравців "Мілана" відбувалося у понеділок, 25 травня. Тоді Ібрагімович впав після удару по м'ячу. Піднятися він зміг тільки за допомогою присутніх медспеціалістів, а поле залишив на медичному автомобілі. Після такої тренувальної поразки футболіст серйозно шкутильгав.

Тренування в Італії відновили лише останнього часу. До того країна перебувала у стані жорстких карантинних обмежень — за лютий і весну вона стала один з наймасштабніших осередків епідемії коронавірусу COVID-19.

Станом на кінець травня італійська влада та організатори Серії А ще не визначилися з фінальною датою повернення футбольного сезону. Вони розглядають щонайменше дві дати.

Як повідомляв ONLINE.UA, Іспанія, яка стала одним з епіцентрів спалаху коронавірусу в Європі, відновлює футбольний сезон. Влада країни дозволила проводити матчі вже з 8 червня. Розкладу матчів іспанської Ла Ліги поки немає. Про відновлення національних чемпіонатів з футболу повідомив прем’єр-міністр Іспанії Педро Санчес. Останній матч відбувся у країні 10 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?