РФ повинна це зробити - Україна озвучила безкомпромісну вимогу Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ повинна це зробити - Україна озвучила безкомпромісну вимогу Путіну

Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна повинна дотримуватися мінських угод та домовленостей нормандської четвірки. З такою гучною заявою виступили українські дипломати, які таким чином прокоментували обстріли на Донбасі, де від ворожої кулі загинув боєць ЗСУ. Що важливо розуміти, режим припинення вогню порушується щоденно. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Твіттер постійного представництва України при ООН.

Як відомо, 26 травня штаб ООС заявив, що військовослужбовець ЗСУ отримав кульове поранення, не сумісне з життям. Де саме стався обстріл – наразі не уточнюється. Українські воїни розповідають, що противник застосував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У представництві України наголосили, що обстріли не припиняються, попри домовленості.

"Росія повинна відмовитися від логіки війни", – наголошується у повідомленні.

Окрім того, 26 травня у Міністерстві обороні повідомили перебування ворога на Донбасі у повній бойовій готовності. Про це йшлося у зведенні командування щодо ситуації в зоні Операції Об’єднаних сил. За даними розвідки, бойовики так званих "ДНР" та "ЛНР" займаються загостренням бойових дій проти України.

"З 20 травня ц.р. за "розпорядженнями" ватажків квазіутворень з’єднання та частини 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК перебувають у бойовій готовності "ПОВНА". Підрозділи інших військових формувань противника переведені на посилений режим несення служби", — заявили у Міноборони.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Служба безпеки України розповіла  про те, що постійно документує інформаційну агресію в окупованих Донецьку та Луганську, де усі засоби масової інформації, фейкові органи влади та бізнес контролюються ФСБ РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?