Коронавірус в українській армії: надійшли трагічні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Коронавірус в українській армії: надійшли трагічні новини

Коронавірус в українській армії: надійшли трагічні новини
Джерело:  online.ua

Серед українських військовослужбовців зареєстрували третю смерть внаслідок ураження коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

За офіційними даними, чотири нових випадки підтвердили за одну добу.

"Станом на 07:00 27 травня в Збройних Силах України хворіє 57 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужали 102 людини. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 287 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби - 35 осіб. На жаль, в Збройних Силах України зафіксовано третій летальний випадок від коронавірусу", - заявили у ЗСУ.

Жертвою коронавірусу серед бійців став житель Львівщини. У нього з'явилися симптоми 11 травня, лікування було амбулаторним. Вже 18 травня чоловіка перевірили на COVID-19, коли він звернувся до місцевих лікарів.

"Дослідження пацієнта показали негативний результат. Хворий отримував необхідне лікування, але 22 травня з відсутністю динаміки до покращення стану здоров'я він був направлений в Львівську туберкульозну лікарню, де було проведено лабораторне дослідження методом ПЛР-тестування, за результатами якого у працівника ЗС України підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 посмертно", - додали у командуванні.

Станом на ранок 27 травня в Україні виявили вже 21 905 випадків нового коронавірусу. За останню добу - 321.

Як повідомляв ONLINE.UA, Всесвітня організація охорони здоров’я виступила з неочікуваною заявою — ВООЗ стверджує, що новим епіцентром пандемії коронавірусу у світі є Південна та Північна Америка. Своє твердження організація аргументує тим, що, станом на 26 травня, в Південній та Північній Америці діагностовано понад 2,4 мільйона випадків захворювання на коронавірус, з них понад 143 тисяч пацієнтів померли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?