Відкриття ТРЦ у Києві - Кличко назвав точну дату
Категорія
Україна
Дата публікації

Відкриття ТРЦ у Києві - Кличко назвав точну дату

Відкриття ТРЦ у Києві - Кличко назвав точну дату
Джерело:  online.ua

Київські готелі та торгово-розважальні центри зможуть відновити повноцінну роботу наприкінці поточного тижня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву мера столиці Віталія Кличка.

За його словами, відповідне рішення вже узгодили посадовці та фахівці.

"Хочу повідомити, що сьогодні комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про відкриття в столиці торгово-розважальних центрів (без роботи розважальних зон). ТРЦ в Києві – з дотриманням санітарних норм та регламентів – відкриватимуть із суботи, 30 травня", - пояснив Кличко.

Водночас про відновлення роботи хостелів ще не йдеться, тільки готелів.

"Для готелів прописані чіткі вимоги, яких вони повинні дотримуватися. Температурний скринінг співробітників та постояльців. Масковий режим поза номерами. Дозволяється одночасне перебування відвідувачів у вестибюлі з розрахунку не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі приміщення", - додав очільник міста.

Кличко зауважив, ресторани готелів працюватимуть найближчими тижнями у режимі на виніс та обслуговуватимуть номери. Окремим чином ухвалять рішення про повноцінне відкриття ресторанів та кафе столиці.

Нагадаємо, з 22 травня в Україні перейшли до так званого адаптивного карантину. Регіони можуть послаблювати обмеження незалежно один від одного у разі покращення ситуації.

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 травня український лідер Володимир Зеленський та очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль озвучили нову цікаву ідею — вони наголосили, що необхідно страхувати всіх медиків на передовій. Окрім того, президент країни підкреслив, що він підтримує ідею залучення волонтерів на час виходу з карантину, як це зробили в Італії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?