Фінал Кубка України з футболу перенесли - яке місто прийме матч
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінал Кубка України з футболу перенесли - яке місто прийме матч

Фінал Кубка України з футболу перенесли - яке місто прийме матч
Джерело:  online.ua

Фінальний матч Кубка України з футболу прийме Львів, а не Тернопіль, як планували раніше. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Української асоціації футболу.

За даними Виконкому структури, рішення щодо перенесення стало вимушеним.

"Ми вимушено перенесли фінал Кубка України з Тернополя до Львова через непросту ситуацію з коронавірусів в місті Тернопіль", - цитує пресслужба першого віцепрезидента УАФ Вадима Костюченка.

Він додав, на Тернопіль чекає певний знак подяки за підготовку до фіналу. Місто прийматиме вирішальний футбольний двобій наступного сезону.

Боротьба у півфіналі Кубку України триватиме між парами "Минай" - "Динамо" та "Маріуполь" - "Ворскла".

Нагадаємо, Львів уже ставав місцем проведення фіналу чемпіонату. Донецький "Шахтар" та луганська "Зоря" зустрічалися на місцевому стадіоні у 2016 році. "Гірняки" тоді обіграли опонентів з рахунком 2:0 та стали чемпіонами.

Рішення щодо відновлення Української Прем'єр-ліги ухвалили буквально напередодні. Тим часом по всій країні триває карантин, введений через епідемію коронавірусу COVID-19.

Згідно з офіційними даними, тури проходитимуть за наступним розкладом:

  • 24-й тур – 30 травня;

  • 25-й тур – 6 червня;

  • 26-й тур – 13 червня;

  • 27-й тур – 20 червня;

  • 28-й тур – 27 червня;

  • 29-й тур – 4 липня;

  • 30-й тур – 11 липня;

  • 31-й тур – 15 липня;

  • 32-й тур – 19 липня.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві охорони здоров’я розробили спеціальні правила, за якими повинні відбуватися футбольні матчі під час відновлення сезону на тлі епідемії COVID-19.

За офіційними даними, нова постанова відомства стає чинною вже у вівторок, 26 травня. Згідно з документом, матчі Української Прем’єр-ліги проходитимуть у присутності не більше 200 осіб на стадіоні — йдеться також безпосередньо про футболістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?