Вона розлючена - стало відомо про конфлікт Кейт Міддлтон та Меган Маркл
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вона розлючена - стало відомо про конфлікт Кейт Міддлтон та Меган Маркл

Джерело:  online.ua

Попри те що герцоги Кембриджські та Сассекські тепер живуть за тисячі кілометрів один від одного, чутки про їхні гучні конфлікти досі обговорюють світові медіа. Анонімні джерела продовжують ділитися цікавими подробицями, які підтверджують той факт, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл неодноразово сварилися, ба більше, між ними й досі існує ворожнеча. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Tatler.

Так, нещодавно стало відомо, що Кейт Міддлтон вважає складання королівських обов'язків егоїстичним рішенням. Джерела видання запевняють, що Меган Маркл вплинула на рішення принца Гаррі та переконала його, що в США їм буде краще жити. Однак закохані не подумали про інших членів родини, коли зважилися на дане рішення. Зазначається, що Кейт Міддлтон була обурена та виснажена. Вона з Вільямом отримала ще більше роботи, тому часу на трьох дітей їм інколи бракує.

"Вільям і Кейт у вихованні дітей дійсно хотіли бути практиками. А герцоги Сассекські фактично змусили їх залишити дітей напризволяще… Зараз Кейт працює як генеральна директорка компанії, яка завжди перебуває на роботі, але без власної вигоди чи права на вихідні. Вона розлючена через збільшення навантаження", – розповідає анонімне джерело.

Окрім того, згадується перша історія, коли між Кейт та Меган зіпсувались стосунки. Це відбулося 2 роки тому, коли герцогиня Кембриджська хотіла допомогти родичці з весіллям. Тоді Кейт наполягала, щоб Гаррі та Меган дотримувались всіх протоколів, адже про церемонію писатили всі світові дні. Однак норовлива Маркл зробила все по-своєму.

"Була спекотна погода. Ймовірно, між Кейт і Меган розгорілася суперечка, чи потрібно подружкам нареченої надягати колготки чи ні. Кейт вважала, що від них не можна відмовитися, так як необхідно дотримуватися протоколу. А Меган не хотіла", - розповідає інсайдер.

Ситуація значно погіршилася після зауваження Кейт Міддлтон щодо зарозумілої поведінки її родички з персоналом. Як відомо, через норовливий характер Меган кілька помічників звільнились з Кенсінгтонського  палацу, про що неодноразово писали західні ЗМІ.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, принц Гаррі та Меган Маркл більше не мають повноважень представників королівської родини — подружжя склало їх 31 березня. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?