Негайно зробіть це - Трамп шокував світ новою погрозою
Категорія
Світ
Дата публікації

Негайно зробіть це - Трамп шокував світ новою погрозою

Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп не втомлюється дивувати світ неоднозначними гучними заявами. Цього разу очільник Білого дому публічно почав погрожувати соціальним мережам жорстким регулюванням або закриттям після того, як Twitter вперше опублікувала під його постом заклик до користувачів перевірити достовірність тверджень. Варто зазначити, що попередження з’явилося під постом Трампа про те, що поштове голосування може дозволити масштабну фальсифікацію. Реакція Трампа на крок соцмережі не змусила себе довго чекати і перевершила всі сподівання, передає ONLINE.UA.

Президент США почав публічно скаржитися, що компанія діяла з політичним упередженням.

"Республіканці відчувають, що платформи соціальних медіа повністю приглушують консервативні голоси. Ми будемо суворо регулювати їхню діяльність або зачинимо їх, не дозволяючи цьому статися. Ми бачили, що вони намагалися зробити, і не змогли, у 2016 році. Ми не можемо допустити, щоб більш ускладнена версія цього сталася знову" - написав Трамп у своєму Twitter.

Трохи згодом він доповнив своє повідомлення жорсткою вимогою.

"Виправте свій вчинок, НЕГАЙНО!!!" - заявив очільник Білого дому у наступному дописі.

Варто зазначити, що на момент публікації матеріалу Twitter та Facebook не надали офіційних коментарів. Що важливо розуміти, останніми роками Twitter змінив свою політику після звинувачень у тому, що його невтручання у контент сприяє поширенню дезінформації.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп всерйоз налаштований провести очну зустріч лідерів "Великої сімки" в кінці червня. Його радники розповідають, що G7 буде обговорювати найважливіші виклики, з якими зіткнулися країни — пандемію коронавірусу та світову кризу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?