Гороскоп на 28 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 28 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Довіра Овна - як нервові клітини: практично не відновлюється. перш, ніж говорити Овна, що він поганий, подумайте, що змусило їх бути хорошим по відношенню до вас... ніколи не обманюйте Овна, завжди кажіть йому правду, якою б гіркою вона не була. Овни дуже рідко прощають брехню... Овни ніколи не були ідеальними, починаючи від зовнішності і закінчуючи характером. Зате вони завжди були собою.

Коли Діва щось запитує - краще відповісти правду, оскільки є дуже велика ймовірність, що вона вже знає відповідь. мудрість Дів у сукупності із хитрістю дає такий ефект, який не може дати жодна вища освіта. цінуєте Дів, які дають вам другий шанс. Це означає, що їх любов настільки сильна, що серцю вистачає сил дати вам нову спробу. Діва ніколи особливо не переживає про те, що у її житті багато труднощів. Вона їх, як взагалі все у своєму житті, використовує для просування вперед. краще закінчення суперечки з Дівою - прикинутися мертвим.

Стрільці не настільки слабкі, щоб терпіти образи, які не настільки сильні, щоб їх прощати, але й не настільки злісні, щоб мстити. Тому найчастіше вони просто повертаються до кривдника спиною. Назавжди. дуже часто у Стрільців обставини складаються так, що сподіватися можна на що завгодно, але реально розраховувати - лише на себе. Стрілець любить затишних людей, без "колючок" і глибоких вирів у характері. Любить, коли можна поговорити з людиною про що завгодно без суперечок і з'ясувань, хто більше правий, - коли саме такі задушевні розмови і живе, щире тепло у стосунках для обох найважливіше. Такі люди стають частиною життя Стрільця і він переживає за них так само, як за самого себе.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 28 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Нині можуть виникнути проблеми енергетичного характеру. Їсти переважно їжу, яку не потрібно занадто активно пережовувати. Пюре, суфле, холодець - ось найбільш підходящі для такого випадку страви. В якості пиття дуже доречні будуть так звані енергетичні напої, якщо, звичайно, їх склад не містить нічого, відверто для вас шкідливого - буває і таке.

Загальный гороскоп для Овнів

Відчуття вічного цейтноту в будь-якій сфері діяльності - ситуація постійна і абсолютно нормальна. І це ще не причина, щоб відмовляти собі у відпочинку.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині намагайтеся не робити поспішних висновків, особливо, якщо ви тільки почали якийсь процес. Результат зовсім не завжди буває блискавичним, так почекайте ще деякий час.

Любовний гороскоп для Овнів

Вам не вистачає сміливості про щось сказати вашій коханій людині. Та що йому, ви і собі в цьому зізнатися не можете. Будьте чесні перед собою і перед ним, розставте всі крапки над i. Вам відразу стане легше і вільніше – ось побачите! Будьте рішучіший!

Бізнес-гороскоп для Овнів

На початку дня у вас можливі деякі розчарування: ви можете не отримати того, що очікували. Але не варто засмучуватися, адже це лише невеликий, нехай і вельми прикре, непорозуміння, яке лише злегка затьмарить сприятливий період, який зараз для вас настав.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

Тельцям сьогодні потрібно бути обачними і не поспішати, коли потрібно прийняти якесь рішення, що стосується сфери ніжних почуттів. Ви можете здорово помилитися, оцінюючи чиє-то до вас ставлення, і в результаті потрапити в дуже дурну і дуже незручну ситуацію. Краще у всьому демонструвати спокій і незворушність. Не варто думати, що таким чином ви упустите єдиний і неповторний момент для пояснення - він як раз ще не настав.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Якщо в тому закладі, куди ви зайшли поїсти, не подають хорошої кави або чаю, вам нема чого там залишатися. Таким закладам і так-то довіряти не можна, ну а сьогодні ці напої просто необхідні для нормального функціонування вашого організму. Ніякі соки або лимонади, чаї в пакетиках (особливо з ароматом) і розчинну каву неприпустимі. Тільки правильно і якісно заварені з першокласного сировини напої гідні вашої уваги.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день не дуже добре підходить для ведення переговорів і інших ділових бесід, зате ідеальний для здійснення вже обговорених завдань. Чим і варто зайнятися.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Вам на роботу? ретельно перевірте, чи всі ви взяли: ваша втома може дати про себе знати у вигляді забудькуватості і неуважності. Буде дуже прикро повертатися за чимось важливим, тим більш, що це погана прикмета. Крім того, ви ризикуєте спізнитися.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні Тельцям не завадить легка розвантажувальна дієта. Постарайтеся уникати жирних та гострих продуктів, спробуйте прожити один день без міцної кави і чорного шоколаду. І буде вашою печінки щастя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Повірте в свої сили, адже якщо до цього у вас йшла смуга невдач, це зовсім не означає, що ви більше ні на що не здатні! Здатні, і ще як! Тепер залишилося тільки самого себе переконати в прийдешньому успіху і, відкинувши всі сумніви, зробити те, чого не наважувалися зробити з-за власних страхів.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні на вас буде чекати щасливий випадок. Однак не варто кидатися на нього з розкритими обіймами, він може налякатися і втекти. Прикро буде...

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Нині ви можете зопалу з'їсти що-те, чого вам не слід було, після чого весь день вас буде мучити комплекс провини. Навіть якщо не можна, але дуже хочеться - все одно не можна. Уникайте тих місць, де подають недозволену їжу або напої. Опиратися спокусі буде надто складно, а розплата за слабкість не забариться з'явитися за вашу душу.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні зірки настійно рекомендують вам залишитися удвох. Друзі, родичі, колеги і сусіди - це здорово, звичайно, але не в цей день і не для вас. Вам нічого не треба обговорювати, так і проблем у вас, здається, немає жодних. Просто вам треба побути разом і ще раз усвідомити, що ви один у одного є.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині Близнюкам було б корисно пити менше кави і чорного чаю, так як їх надмірне споживання може значно зневоднювати ваш організм. Поки краще віддати перевагу простій воді або зеленого чаю.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Фізична праця, що здається таким привабливим офісним працівникам, нині вам теж милий не буде. Так що не сподівайтеся перепочити завдяки зміні однієї роботи на іншу. Постарайтеся краще забитися в який-небудь кут і там поспати.

Гороскоп здоров'я для Раків

Цей день обіцяє бути для Раків дуже вдалим. Особливо добре себе будуть почувати ті, то останнім часом досить часу і сил приділяв підтримці свого самопочуття на належному рівні.

Кулінарний гороскоп для Раків

На вашому столі сьогодні має бути як мінімум одне блюдо, що поєднує дуже різні смаки. А краще декілька, на вибір, бо не всяке поєднання слід визнавати вдалим. Для вірності візьміть, скажімо, м'ясо з фруктами - штука не зовсім звична, але все ж зустрічається досить часто: качка з цитрусовими, гусак з яблуками, свинина з чорносливом. Вибирайте.

Загальный гороскоп для Раків

Найгірше, що ви можете зробити - це почати які-небудь дії через чиюсь голову. Толку від них не буде, а на вас образяться.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вам доведеться одночасно розбиратися з минулим, сьогоденням і майбутнім. Заняття не з приємних як для вас, так і для вашого коханої людини, до якого б періоду він не ставився. Про те, як ви вийдете з подібної ситуації, зіркам поки невідомо. Мабуть, всі традиційно залежить лише від вас.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Левів

Любовний гороскоп для Левів

Вам потрібна людина, якій ви дійсно цікаві як особистість. І якщо ваша половинка такими приємними особливостями не має, то сьогодні саме час задуматися, а чи дійсно ваша половинка. Бути разом – це не тільки говорити, але й слухати, не тільки бути зрозумілим, але і розуміти... Прикро, якщо ваша кохана людина цього не розуміє.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні зірки радять витратити трохи більше грошей, ніж зазвичай, і купити велику коробку цукерок, розкрити її в офісі і з'їсти дружним колективом. Напевно спільне поїдання подібних смакоти ще більше згуртує вас і мобілізує для вирішення нових актуальних проблем.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день вам, як це ні дивно, Левам на користь піде морозиво. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб не застудитися і не погладшати від передозування - більше кілограма за раз - ні-ні.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні у вашому організмі трапиться загострення інтуїції і почуття гумору. Залишається лише позаздрити тим, хто опиниться поруч з вами, нудьгувати вам не доведеться.

Кулінарний гороскоп для Левів

Влаштуйте собі Великий Рибний День. Поснідайте рибним салатом, на обід скуштуйте юшки з йоржів і рибних котлет з вареною картоплею. На десерт - бутерброд з ікрою, хоча б з ікрою минтая, якщо товщина гаманця не дозволяє розраховувати на осетрову. Ну а якщо раптом захочеться покуштувати якого-небудь ліки - випийте ложечку риб'ячого жиру.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Якщо вже ви з такою наполегливістю рветеся порушувати заборони, будьте готові до того, що нічого доброго з цього не вийде. Не намагайтеся сьогодні займатися тим, у чому ви не дуже сильні.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні вашій коханій людині захочеться дати вам якийсь дуже розумний, цінний, добрий і вічний рада, який дуже допоможе вам у вирішенні ваших проблем. Постарайтеся прислухатися до сказаного і зробити відповідні висновки. Вони вам знадобляться.

Гороскоп здоров'я для Дів

Сьогодні слід бути обережними тим, хто запланував на цей день похід в лазню або сауну: висока ймовірність підхопити грибкову інфекцію. Тому відразу після відвідування прийміть необхідні заходи, щоб не допустити цього.

Кулінарний гороскоп для Дів

Це відверто пивний день і ваше щастя, якщо ви ставитеся до шанувальників цього чудового пінного напою. Якщо ви до них не належите - спробуйте долучитися. Тільки починати слід не з аби якого сорту, купленого в найближчому кіоску, обраного методом інженерного тику, а з чого-небудь пристойного, поданого у відповідній обстановці. Загалом - ваш шлях явно лежить в ірландський паб.

Бізнес-гороскоп для Дів

Постарайтеся в цей день сидіти нижче води тихіше трави. В іншому випадку, у вас з'явиться безліч додаткових неоплачуваних обов'язків, які лише ускладнять ваше життя протягом 8 робочих годин кожен день. Втім, якщо вам дійсно подобається ваша робота, можете сміливо брати на себе будь-яку відповідальність.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Не квапте ваші відносини. Хай ідуть собі своєю чергою. Повільно і обережно вони, може бути, коли-небудь куди-небудь прийдуть, а якщо ви почнете їх підганяти і підганяти, з шкідливості встануть на місці, а то і побіжать назад, що є сечі. Постарайтеся бути витриманими, особливо сьогодні.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день не забудьте взяти з собою купку носових хусточок. Можливість підхопити расчихаться або просто забруднитися в самий невідповідний момент досить велика.

Кулінарний гороскоп для Терезів

В тому, що ви будете їсти сьогодні, має бути деяка кількість алкоголю. Це зовсім не означає необхідність випивати за обідом. Мова йде про спосіб приготування їжі. Якщо яловичина - то тушкована в пиві, риба маринована у вині. Торт - просочений коньяком або лікером. Навіть шоколадні цукерки краще вибрати відповідні. Тільки не захоплюйтеся, адже мало які справи чекають вас далі.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Коли сьогодні вам належить залагодити дуже непросту ситуацію, не бійтеся зайвий раз узгодити сої дії з начальником. Ви проявите просто чудові навички в роботі з фінансами і зможете знайти неточності у договорі, який незабаром повинен був бути підписаний.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні вам варто бути жорстким. Доля вас нині не надто балує, так навіщо ж давати поблажки оточуючим?

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам здасться, що ваша кохана людина недостатньо хороший для такого чудового звання. Що ж, приведіть себе всі аргументи за і проти, розставте всі пріоритети, а потім забудьте про них і послухайте своє серце. Воно-то і підкаже вам єдино вірне рішення.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Для тих Скорпіонів, хто вирішив почати свій власний бізнес, цей день стане самим вдалим для того, щоб зробити перший крок. На початковому етапі зірки рекомендують вам заручитися підтримкою впливової людини.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні не варто супроводжувати споживання їжі бесідою, тим більше - діловою розмовою. Толку від нього великого не буде, а процес порушить. Тим паче, що рекомендовані на нинішній день страви повністю поглинуть увагу їдця - тушковані з часником баранячі або свинячі з перцем реберця, теревенячи, є не з руки.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогоднішній день варто провести з людьми. Самотність буде не самим бажаним станом, так що, якщо у вас буде можливість його уникнути, то нею краще скористатися.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині Скорпіонам особливо корисно буде зробити масаж стоп: це допоможе вам швидко повернути собі бадьорість, а також стимулювати обмінні процеси в організмі. Також сьогодні слід бути обережним з гострими предметами.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Не поспішайте сьогодні приймати важливі рішення: вони напевно виявляться не такими геніальними, як вам хочеться думати. А наслідки доведеться розсьорбувати всім, і навколишні, будьте впевнені, не забудуть, кому належить авторство. Може бути, варто відсидітися в тіні, смиренно ремонтуючи примус?

Загальный гороскоп для Стрільців

Між вами і вашою половиною сьогодні можуть виникнути деякі розбіжності, що може призвести до довготривалої сварку. У цій ситуації незайвою виявиться допомогу третьої особи.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні зірки рекомендують Стрільцям слухати тільки веселу і світлу музику, причому по можливості не дуже голосно, щоб не нашкодити своєму слуху. Вона привнесе у ваше життя такий потрібний вам зараз позитив.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні зірки рекомендують вам бути кришталево чесним з вашим коханою людиною, бо в іншому разі ваші відносини не будуть мати ніякого сенсу. Якщо довіра в цей день залишить ваш тандем, то і про самому тандемі варто забути, як про приємне ранковому сні.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Найкращим чином цей день підходить для приготування овочевих страв. Віддайте належне різноманітності можливостей, що надаються кулінару капустою.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Козерогів

Загальный гороскоп для Козерогів

Чим більше народу сьогодні буде навколо вас, тим краще. Сьогоднішній день ідеально підходить для спілкування, як дружніх, так і з ділових питань.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині з вами буде на рідкість легко домовитися. Дивіться, як би ваша поступливість не обернулася проти вас - це небезпечно навіть у гастрономічному відношенні. Ви легко можете потрапити під вплив сотрапезника або офіціанта, або ще якогось порадника, який порекомендує вам те, чого ви терпіти не можете, але з'їсти погодьтеся. Ну і навіщо вам це, питається?

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогодні зірки рекомендують вам ретельно збалансоване меню. Якщо не можете зробити його самі, зверніться до вашого лікаря або дієтолога. Або хоча б просто зведіть до мінімуму смажене, солоне та інші смаколики.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині доведеться вирішувати якусь дуже важливу і складну проблему, причому в її вирішенні йому знадобиться ваша особиста участь, як моральне, так і фізичне. І малою кров'ю вам звільнитися буде досить-таки важко, навіть і сподіватися не варто.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні найменша помилка може спричинити неприємні для вас розмови про ваших здібностях. Краще вже не робіть нічого, бо відомо, хто застрахований від помилок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Водоліїв

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні вам можуть піти на користь ті заходи, які сприятимуть зміцненню вашого імунітету. Зараз без такої турботи про стан свого здоров'я, ви можете дістати яке-небудь простудне захворювання.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ви цілком можете налетіти на не зовсім якісні продукти або не дуже акуратного кухаря. Їжа ризикує виявитися не дуже смачною, недостатньо просмаженої або навпаки - підгорілої. Однак, навіть це не зможе зіпсувати вашого розкішного настрою - ви просто замовите щось інше, в розрахунку на те, що наступне блюдо буде вдаліше. І досягнете успіху.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам буде кинуто черговий виклик. У той же час, саме сьогодні вам буде важливо думка оточуючих, так що доведеться, мабуть, зціпивши зуби цей виклик прийняти.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні доведеться багато працювати, та що там — викладатися без залишку. Добре б удома вас чекав теплий прийом і гаряча вечеря, в іншому випадку почуття задоволення виконаною роботою вам не бачити, як власних вух.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Водоліям всіх статі та віку у цей день сприяє те світило, що відповідає за сімейну скарбничку. Вашими зусиллями вона поповниться весело шарудливими папірцями, що радують око і пестливими дотик. Але не варто намагатися заначить зароблене - це захід успіху не принесе і загрожує розчаруваннями.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 28 мая 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні ви можете поміняти рішення в корені протилежний буквально через п'ять хвилин після того, як його прийняли. Доведеться вам обійтися вже готовими стравами, оскільки чекати, поки щось приготують вам з нуля, ніяк не можна, інакше є замовлене ви будете вже без жодного задоволення. Так що не дозволяйте кухарям випробовувати своє терпіння.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ви досягнете більшого успіху, якщо будете діяти потихеньку, нікому не розповідаючи про свої наміри. Заявивши про них відкрито, ви ризикуєте натрапити на безпричинне протидія, просто з почуття протиріччя.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні ви зрозумієте, що до якогось дуже важливого моменту у вашому житті залишилося зовсім не так багато часу, як вам би того хотілося, тому ви будете активно доробляти все те, що зробити не встигли, а ваш коханий буде інтенсивно вам в цьому допомагати. Дві голови завжди краще однієї.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вам варто серйозно задуматися про те, наскільки вам підходить ваша робота, наскільки вона задовольняє вашим моральним, фізичним і грошовим здібностям і потребам. Може бути, прийшла пора підшукати їй надійну заміну – і почати займатися цим варто вже зараз?

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині не зловживайте кавою: він сильно вимиває кальцій з кісток, тому сьогодні, якщо хочете бути в тонусі з ранку, випийте свіжовичавленого соку або ж зеленого чаю з женьшенем - що вам більше до душі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?