Намагався зґвалтувати - відома українська співачка шокувала фанатів своєю історією
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Намагався зґвалтувати - відома українська співачка шокувала фанатів своєю історією

Намагався зґвалтувати - відома українська співачка шокувала фанатів своєю історією
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тоня Матвієнко шокувала своїх фанатів відвертим зізнанням - вона розповіла, що її намагався зґвалтувати лікар, коли вона прийшла з маленькою дитиною на прийом. За словами артистки, інцидент трапився 21 рік тому в одній з лікарень Києва. Своєю історією вона поділилася під час онлайн-бесіди в Instagram із зірковою колежанкою Олею Поляковою, передає ONLINE.UA.

"Ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися - в 19 років. Він мене притиснув і сказав: "Ну, ти ж нагуляла"... 1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому не подзвонити. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, бо лазила десь", - розповідає Матвієнко.

Окрім того, вона зазначила, що лікар пригрозив їй в разі відмови "зробити проблеми" дитині співачки. Артистка тоді заявила наполегливому чоловікові, що у неї мати відома артистка. Тільки це врятувало її. Тоня Матвієнко зразу ж зателефонувала свекрусі і розповіла про те, що трапилося. Після цього приїхав брат Антоніни і вирішив питання. Співачка не хотіла назвати ім'я і прізвище лікаря.

"Я пам'ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма", - заявила артистка.

Як відомо, першу дитину Матвієнко народила у 18 років. Зараз вона одружена зі співаком Арсеном Мірзояном. Вони виховують спільну дочку Ніну, якій виповнилося 4 роки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Потап розповів, як шоумен Володимир Остапчук під час своїх жартів образив зіркових тренерів Дана Балана і Тіну Кароль - деталі конфлікту можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?