Потрібно якнайшвидше це зробити - Зеленський дав невідкладне завдання Кабміну
Категорія
Економіка
Дата публікації

Потрібно якнайшвидше це зробити - Зеленський дав невідкладне завдання Кабміну

Джерело:  online.ua

28 травня український лідер Володимир Зеленський озвучив нове завдання для команди очільника Кабінету міністрів України Дениса Шмигаля - президент наголосив, що КМУ повинен надати додаткові заходи щодо подолання економічної кризи після епідемії коронавірусу. Ця вимога від глави держави прозвучала під час телеконференції з українським урядом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Кабміну.

"Україна потребує більш економічно ефективних рішень у міру виходу з епідемії. Зважаючи на те, що відбувається в світі, нам потрібно якнайшвидше створити нові програми економічної допомоги", - підкреслив український лідер.

Володимир Зеленський звернув увагу уряду на те, що наразі така стадія виходу з епідемії COVID-19, з карантину, коли українські громадяни чекають розуміння і підтримки з боку влади. Що важливо розуміти, йдеться про рефінансування бізнесу, допомогу від безробіття. Очільник Кабміну Денис Шмигаль у відповідь на слова президента заявив, що КМУ вже підраховує втрати від наслідків пандемії коронавірусу. Окрім того, політик пообіцяв представити нові економічні програми наступного тижня.

Варто зазначити, що 19 травня український лідер Володимир Зеленський скликав термінову зустріч щодо прискорення зростання експорту і залучення інвестицій в Україну. Брали участь у нараді очільник МЗС країни Дмитро Кулеба, заступники керівника Офісу президента Ігор Жовква та Юлія Ковалів, радник президента з питань економіки Олег Устенко і секретар Національної інвестиційної ради Леван Варшаломідзе. Підкреслюється, що глава держави вже підтримав перезавантаження економічного спрямування зовнішньої політики України, яке ініціював Дмитро Кулеба. Варто звернути увагу на те, що даний процес почнеться з перезапуску роботи оновленої Ради експортерів та інвесторів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 травня стало відомо, що Кабінет міністрів України нарешті затвердив процедуру надання державної підтримки для підприємців аграрно-промислового комплексу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?