Скінчилася казка - в Росії заговорили про повернення Донбасу в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Скінчилася казка - в Росії заговорили про повернення Донбасу в Україну

Джерело:  online.ua

Один з найвідоміших путінських пропагандистів, скандальний телеведучий Євген Попов, чоловік не менш відомої Ольги Скабеєвої, в прямому ефірі російського федерального телеканалу заявив, що Росія готова повернути Донбас в Україну. Тим самим він в черговий раз визнав, що позиція Кремля щодо "іхтамнет" брехлива, оскільки саме Росія веде війну проти України на окупованому сході країни. На гучну заяву путінського пропагандиста звернув увагу український журналіст і блогер Денис Казанський. Він упевнений, що за словами Попова криється натяк на те, що Путін змінить свою позицію щодо Донбасу, передає ONLINE.UA.

"На мій особистий жаль, і на жаль для багатьох громадян Російської Федерації, варто визнати, що Росія готова відмовитися від Донбасу. Ми готові повернути ці території під керівництво офіційної влади України", - заявив путінський пропагандист.

Він підкреслив, що існує необхідність визнати якийсь "суверенітет" ОРДЛО, але в Росії вже готуються і до іншого розвитку подій.

На ці слова Попова звернули увагу в мережі, де нагадали, що російські пропагандисти ніколи не висловлюють особисту точку зору, а лише висловлюють погляди керівництва своєї країни.

"Як так? Ви ж не сторона конфлікту. Скінчилася казка про те, що жителі Донбасу самі вирішують свою долю?", - зокрема прокоментував гучну заяву путінського пропагандиста Казанський.

Його підтримали і інші користувачі мережі. Вони впевнені, що слова пропагандиста скоро підтвердяться, так як Росії вже нема на що утримувати окуповані території України.

"За фактом Донбас і Крим це Україна. Так що брехня про повернення - це черговий скреп. Немає ресурсів для подальшої окупації. Але на Крим ніхто змінювати Донбас не буде. Почекаємо розорення Росії. Часу у нас багато", "Вони "готові". Хто їх тепер питати буде?","Ох вже ці "громадянські" війни, до яких РФ не має відношення ...) "," Вічно брехати не можна. Забуваєш про що брехав раніше. А правда на язику завжди крутиться. Ось і проговорюються ", - відреагували в мережі на заяву Попова.

Важливо відзначити, що тим часом поки команда Путіна вирішує "долю" окупованого Донбасу, а кремлівські пропагандисти роблять вкидання на телебаченні, бойовики так званих "ЛНР" і "ДНР" повністю знищують економіку окупованих територій. Вони вже закрили в ОРДЛО багато шахт, залишивши людей без роботи і засобів до існування, а також великі підприємства, такі як завод "Стирол" у Горлівці. Місцеві жителі б'ють на сполох через свавілля окупантів, але окупаційна влада ігнорує їхні скарги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерт вказав на поразку Кремля на сході Укаріни. Він упевнений, що Путін вже хоче повернути Донбас, але так, щоб не "втратити обличчя".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?