Кличко міг побитися з Тайсоном - цікаве зізнання колишнього промоутера
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко міг побитися з Тайсоном - цікаве зізнання колишнього промоутера

Джерело:  online.ua

Віталій Кличко понад 15 років тому міг вийти на ринг проти легенди боксу Майка Тайсона. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю колишнього промоутера українських братів-боксерів — Тома Леффлера.

За його словами, переговори тривали у 2004 році. Головною умовою мала б стати перемога "залізного Майка" над Денні Вільямсом.

"Я один з найбільших фанатів Майка Тайсона. Коли він став чемпіоном світу — наймолодшим у світі, в ті часи, коли він нокаутував хлопців в першому-другому раунді, не було нікого більш руйнівного", - додав промоутер.

Він пояснив, що Тайсон тоді програв Вільямсу — це повністю змінило ситуацію.

"Ну от сталося, що Віталій бився з Вільямсом. Якщо Майк тоді був не здатний перемагати таких хлопців, то я не знаю, як він може бути конкурентним зараз. Звичайно, він може бути небезпечним в якомусь сенсі. Але коли ми говоримо про 12-раундовому поєдинку, то я не думаю, що його виступ на топовому рівні реально", - додав Леффлер.

Він погодився з думкою, що Володимир Кличко єдиний, хто може стати конкурентним у серйозних боксерських поєдинках на рівні топ-10.

Нагадаємо, Майк Тайсон нещодавно оголосив про своє повернення на ринг заради кількох виставкових боїв. Водночас паралельно зі схожою заявою виступив його легендарний опонент Евандер Холіфілд.

Володимир Кличко своєю чергою говорив, що хотів би стати найстарішим чемпіоном світу з боксу, той, ймовірно, він теж може планувати гучне повернення на професійний ринг.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно легендарні боксери Майк Тайсон та Евандер Холіфілд оголосили про повернення на ринг, однак не всі залишилися у захваті від такого анонсу. На думку промоутера Френка Воррена, який займається менеджментом британця Тайсона Ф’юрі, "термін придатності" згаданих боксерів вийшов, тож їхня зустріч стане щонайменше цирком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?