Не зростатимуть: в уряді вирішили заспокоїти українців
Категорія
Економіка
Дата публікації

Не зростатимуть: в уряді вирішили заспокоїти українців

Джерело:  online.ua

У четвер, 28 травня, Офіс президента України провів традиційну щоденну нараду стосовно епідемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво відомства на Банковій.

Одним з постійних учасників обговорення був прем'єр-міністр Денис Шмигаль, який торкнувся теми комунальних платежів у країні.

"Денис Шмигаль додав, що, попри чутки, комунальні платежі не зростатимуть. Також він зазначив, що вже майже тиждень держава перебуває на так званому плато: щоденна кількість тих, хто одужав від коронавірусу, дорівнює кількості інфікованих", - проінформували в ОПУ.

Очільник українського уряду зазначив, наразі посадовці займаються вирахуванням наслідків епідемії COVID-19 та відповідного жорсткого карантину.

На нараді слово також брали інші представники Кабміну. Очільник МВС Арсен Аваков додав, до українців постійно треба доносити, що пріоритет - це без пека під час виводу країни з режиму обмежень. Інші держави стикаються із серйозними проблемами, якщо реалізують свої програми занадто швидко.

"Додатково міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що працює з міжнародними експертами над удосконаленням другого етапу медичної реформи для розробки достатнього фінансування лікарень та медиків у період виходу з кризи, а з наступного року – переходу на нову, покращену систему медицини, яка забезпечить роботу медзакладів та фахівців", - додали в офісі.

Нагадаємо, станом на ранок 28 травня в Україні підтвердили 22 382 випадків коронавірусу.

Як повідомляв ONLINE.UA, НАК "Нафтогаз" зафіксував зниження у травні оптової ціни  на газ для населення. За даними компанії, зниження у порівнянні з квітнем сягнуло 21%. Станом на сьогодення ціна становить 2,3 гривні за один кубометр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?