Які проблеми можуть спровокувати сімейні сварки - вчені приголомшили відповіддю
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Які проблеми можуть спровокувати сімейні сварки - вчені приголомшили відповіддю

Вчені б'ють на сполох через нову серйозну проблему, про яку раніше ніхто й не здогадувався. Науковці дійшли висновку, що сімейні сварки негативно впливають на стан здоров’я чоловіків. Окрім того, як з'ясувалося, якщо на тлі сварки виникає невдалий сексуальний досвід, то це може стати причиною розвитку імпотенції. Вчені попереджають, що конфлікти, незалежно від теми – виховання дітей, фінансові питання, релігія тощо – можуть викликати викид стресових гормонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".

"Подібні сварки згубно впливають на стан здоров'я чоловіків. Найчастіше наслідки можуть бути у вигляді головного болю, безсоння, зниження настрою, нервозності і вразливості. А якщо через сварку виникає невдалий сексуальний досвід, то це може стати причиною розвитку психогенної імпотенції",- йдеться в матеріалі.

Варто звернути увагу на те, що до деструктивних конфліктів належать ті, через які відбувається накопичення образ і претензій до партнера, а це в свою чергу віддаляє партнерів один від одного. Чимало психологів застерігають, ймовірно, що в таких випадках чоловік може зрадити, бо шукатиме розуміння і підтримки у іншої жінки.

"Як вирішити цю проблему? Найперше, потрібно звернутися до лікаря. Окрім цього, після невдалого сексуального досвіду чоловік зазвичай налаштований на наступні невдачі, тому дружина повинна надавати підтримку і проявляти терпіння. Також важливо зміцнювати самооцінку чоловіка. Зокрема, заохочувати його ініціативи, підкреслювати мужність і соціальну успішність", - зазначається в статті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий американський психотерапевт Гері Ньюман вирішив відповісти на запитання, яке найбільше хвилює більшість жінок — він розповів, чому насправді зраджує більшість чоловіків. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?