Роналду може залишити Ювентус - шокуючі подробиці
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду може залишити Ювентус - шокуючі подробиці

Джерело:  online.ua

Португальський зірковий нападник Кріштіану Роналду може залишити італійський клуб "Ювентус". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відомості журналіста П'єтро Бальцано Проти, який, утім, сам наголосив — вони неофіційні на не підтверджені.

За його словами, 35-річний футболіст може закінчити гру за "Ювентус" вже наприкінці поточного сезону. Він виходив за цей клуб на поле останні два роки.

"Поки що це можна віднести до чуток, однак дані приходять до мене з різних джерел, тому це, щонайменше, заставляє мене підняти свої антени — наприкінці сезону шляхи Роналду та "Ювентуса" можуть розділитися", - проінформував журналіст.

Прота додав, що чутки залишаються чутками до офіційного підтвердження.

Нагадаємо, Роналду підписав контракт з представниками італійського клубу влітку 2018 року. Тоді він залишив мадридський "Реал". Сума контракту сягнула 112 мільйонів євро, а термін дії — до 2022 року.

Під час цього сезону португалець вийшов за "Ювентус" у 32 матчах. Він став автором 25 голів та 9 результативних передач.

Кріштіану Роналду визнали найдорожчим футболістом у період з 2009 до 2013 років. "Реал" заплатив за його перехід з англійського "Манчестера Юнайтед" 80 мільйонів фунтів стерлінгів.

Водночас португалець також став одним з найбільш результативних гравців світу. Його назвали найкращим бомбардиром європейських чемпіонатів за всю їх історію. Окрім того, він 7 разів ставав найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів — абсолютний рекорд.

Як повідомляв ONLINE.UA, нападник футбольного клубу "Барселона" Ліонель Мессі висловився щодо чуток про його переїзд до міланського "Інтера". За його словами, жодного переїзду до інших клубів він не планує.
Цікаво, що переїзд зірки "Барселони" до "Інтера" дав би йому можливість виступати проти Кріштіану Роналду. Той грає за італійський "Ювентус", тож бере участь у національних турнірах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?