Гіроскутери: огляд основних характеристик
Категорія
Технології
Дата публікації

Гіроскутери: огляд основних характеристик

Гіроскутери: огляд основних характеристик
Джерело:  online.ua

Як тільки настає тепло, на вулицях можна побачити людей, які катаються на велосипеді і роликах. Сучасний транспортний засіб, який швидко доправить вас до потрібного місця, - гіроскутер. Знаючи основні характеристики, реально вибрати найкращу модель.

Технічні параметри гіроскутерів

Технічні параметри, що визначають якість і надійність електротранспорту:

  1. Габарити. Великі моделі мають більшу потужність. Компактні пересуваються з меншою швидкістю.

  2. Швидкість 7 км/год вважається оптимальною для дитячих виробів. 20 км/год передбачені у моделях, призначених для дорослих.

  3. Потужність мотора і ємність акумулятора. У легкі прилади виробники встановлюють малопотужні двигуни. Якщо планується долати відстань 25 км, підійде гіроскутер з ручкою, оснащений однією батареєю. Більш тривалу поїздку забезпечить міні-скутер з двома моторами.

Як впливає на вибір діаметр коліс

Щоб купити оптимальну модель гіроскутера, орієнтуйтеся на розмір коліс і власну вагу.

  • Діаметр 4,4 дюймів - дитячий гіроскутер, виготовлений для користувачів 5-7 років. Хоча виробники стверджують, що така модель витримає людину вагою до 60 кг. Гарний варіант для використання в домашніх умовах. Пересувається зі швидкістю 7 км/ч.

  • 6,5 дюймів - для підлітків і дорослих. Можна кататися людям вагою до 100 кг. Вироби оснащені безкамерними колесами. Варто купити для їзди по рівній дорозі.

  • 8 дюймів - оптимальний діаметр коліс для моделей дорослих.

  • 10 дюймів - призначені для людей із зайвою вагою (до 120 кг). Прохідність гаджета висока, і все завдяки проміжку 7 см. Пристрій пересувається без вібрації. Швидкість, яку він здатний розвивати - 20 км/ч.

Вага міні-скутера

Якщо плануєте час від часу переносити пристрій у руках, придивіться до легких моделей. Якщо в цьому немає необхідності, зверніть увагу на швидкі і масивні агрегати. Найлегший гіроскутер для дітей важить 5 кг. Вага габаритних моделей може складати до 15 кг. В середньому пристрої важать в межах 10-12 кг.

5ecfd65bd96fc.jpg

Запас ходу

Запасом ходу називають шлях, який транспортний засіб проїжджає до повного розряду акумулятора. Лідером продажів користуються моделі, що досягають 18 км. Їздити на такому гаджеті можна 3 години, але на середній швидкості. Для далеких відстаней малопотужні прилади не підходять. При наявності в конструкції відразу двох працюючих акумуляторів відстань збільшується вдвічі.

Маневреність

Гіроскутери з колесами 6-7 дюймів практичні і зручні в застосуванні, і мова не тільки про ручку, що передбачена в конструкціях. Вироби на 10 дюймів стійкі і потужні. Хочете щось середнє по маневреності - віддайте перевагу моделям з колесами 8 дюймів.

Замовити гіроскутер з хорошими технічними характеристиками за доступною ціною можна в інтернет-магазині Цитрус. У каталозі компанії представлені актуальні моделі від надійних виробників. Доставка по Україні займає не більше двох днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?