Англійська Прем'єр-ліга повертається: дати нових матчів вже узгодили
Категорія
Спорт
Дата публікації

Англійська Прем'єр-ліга повертається: дати нових матчів вже узгодили

Англійська Прем'єр-ліга повертається: дати нових матчів вже узгодили
Джерело:  online.ua

Організатори Англійської Прем'єр-ліги відновлення футбольного сезону, перерваного на карантин через глобальну епідемію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

За наявними даними, датою відновлення сезону стало 17 червня. У цей день відбудуться два матчі, пари "Астон Вілла" - "Шеффілд Юнайтед" та "Манчестер Сіті" - "Арсенал". Цікаво, що за "Ман Сіті" виступає українець Олександр Зінченко.

Під час карантину обидва матчі перенесли, 28-й тур чемпіонату залишився перерваним приблизно на три місяці. Наразі усім командам-учасницям необхідно провести по 10 двобоїв.

Передбачається, що 30-й тур ліги почнеться 20 червня. Його проведуть протягом найближчих до тієї дати вихідних. Також один матч можуть провести напередодні - 19 червня.

Станом на кінець травня ще немає офіційних подробиць щодо місць проведення матчів. Нещодавно низка британських медіа проінформувала про ймовірність їх проведення на нейтральних стадіонах.

Серед футболістів та тренерів АПЛ вже тричі проводили масштабні тестування на коронавірус. За їх підсумками виявили 12 інфікованих.

Англійські команди вже можуть проводити контактні тренування перед відновленням сезону. Уряд Великої Британії з 1 червня послабить карантин, це відкриє шлях до спортивних заходів без глядачів.

Станом на перерваний 28-й тур АПЛ лідером турнірної таблиці залишається "Ліверпуль" із 82 балами. За ним йдуть "Ман Сіті", "Лестер", "Арсенал".

Як повідомляв ONLINE.UA, фінальний матч Кубка України з футболу прийме Львів, а не Тернопіль, як планували раніше. За даними Виконкому Української асоціації футболу, рішення щодо перенесення стало вимушеним. Тим часом перші матчі пройшли 26 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?