Гороскоп на 29 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 29 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 29 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Міцний характер Левів, як правило, будується з цеглин, які в них кидали. Леви хотіли б, щоб Бог дав їм янгола-охоронця не з крилами, а з дубиною. Щоб в потрібний момент - хрясь! - і Лев відразу зрозумів свою помилку і встиг вчинити по-іншому.

У Раків відмінна пам'ять, тому коли Раки кажуть "не пам'ятаю" - вони просто не хочуть про це говорити. найкраще Раки вміють жити в родині. Вони вкладають всю душу в це. І взагалі, схоже, що сім'ю придумали Раки!

У Риб відмінна пам'ять і вони ніколи не забувають доброго ставлення до себе. Погане можна пробачити і викинути. А гарне буде гріти душу і через роки. Риби ніколи не забудуть того, хто був з ними у важкі хвилини. добре, що думки Риб ніхто не може читати, бо образ сором'язливих і скромних людей полетів би до біса.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 29 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні ви будете на рідкість примхливі і вимогливі. В принципі - маєте право, але тим, хто буде намагатися вам догодити, не позаздриш. Їсти, якщо, звичайно, ви взагалі зможете є, краще гарячі страви, і бажано - з гарніром, хоч це і непросто. Переважно м'ясо, запечене шматком, шпиговане часником, перцем і морквою.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні хтось, долаючи жахливий внутрішній опір, все-таки, можливо, змусить себе сказати вам щось для вас обох значуще. Якщо він це зробить – нехай і з вашою допомогою – з ваших відносин моментально підуть невизначеність, нерозуміння і помилкові перспективи.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні ви з подивом виявите, що на самій-то справі, працюєте не настільки ефективно і якісно, як вам це здавалася весь час. Що ж, такого роду розчарування теж бувають корисні: напевно вони стануть стимулом до підвищення ефективності вашої діяльності.

Загальный гороскоп для Овнів

Не намагайтеся уподібнюватися страусові ховаючи голову в пісок. По-перше, це не позбавить вас від проблеми, а лише посилить її. По-друге, кругом асфальт, расшибетесь ж!

Гороскоп здоров'я для Овнів

Найбільшої уваги Овнів зажадає здоров'я серцево-судинної системи, а для цього, крім помірних фізичних навантажень, не забудьте про обмеження таких не завжди корисних продуктів, як солоності і тваринні жири.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Телеців

Загальный гороскоп для Тельців

Не затримуйтеся сьогодні, намагаючись щось доробити, користі від цього все одно не буде. Краще прийдіть раніше додому і витягніть домашніх в театр, кіно або просто погуляти.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні вам не доведеться робити вигляд, що ви працюєте, щоб ніхто не запідозрив вас у тому, що ви витрачаєте громадське час в особистих цілях. Працювати вам і справді доведеться, причому дуже і дуже немало. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб хоча б на чашечку чаю залишилося.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині намагайтеся бути вкрай уважними, за вашою необережності ви можете отримати дрібні травми, особливо на виробництві. Обов'язково тримайте при собі протизапальний засіб.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Витонченість вашої натури вимагає відповідної поведінки і на кухні. Щоб не йти проти власної природи, озадачьтесь приготуванням чого-небудь виключно тонкого. Скажімо, млинців.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вам життєво необхідні спокій і самоту, чого особисте життя сприяти не буде зовсім. Постарайтеся пояснити вашій коханій людині, що ви потребуєте в тому, щоб побути трохи відлюдником і ні від кого не залежати. Він повинен вас зрозуміти і пробачити.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Близнюків

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Слідкуйте за поставою. Якщо ваша спина і так ідеально рівна, озирніться по сторонах, дуже ймовірно, що вашому погляду постане величезна кількість сутулих спін. Терміново проведіть виховну роботу та виправте цю сумну ситуацію.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні зірки рекомендують вам пригадати всі ті обіцянки, які ви коли-небудь давали вашим товаришам по службі, колегам та партнерам і записати їх на окремому листочку, щоб не забути в швидкому майбутньому. Бо виконувати їх все-таки доведеться, навіть якщо вам нескінченно цього не захочеться.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні виявиться, що почуття вашого улюбленого людини глибші, ніж вам здавалося все це час. А значить, змінити їх яким би то не було чином буде практично нереально, навіть якщо ви цього захочете. Втім, стабільність – це добре.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви можете дозволити собі піти на певний ризик. Є непоганий шанс, що прибуток покриє втрати з лишком. Однак, слід, все ж, бути обачним і не заходити надто далеко.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Ваш апетит сьогодні може значно перевищити можливості вашого організму в частині засвоєння їжі. Ви ризикуєте перенапружити, працюючи ножем і виделкою - будьте акуратніше. І, на всяк випадок, вибирайте краще страви об'ємні, але неважкі - овочеве рагу, салат з пекінської капусти, огірки у всіх видах. Вам би на силосі тільки день протриматися - назавтра все встане на свої місця.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Раків

Гороскоп здоров'я для Раків

Сьогодні Ракам буде потрібно трохи більше кальцію, ніж зазвичай. Втім, це зовсім не означає, що цілий день варто їсти тільки сир або жувати зубну пасту. Просто нехай сиру у вашому раціоні буде трохи більше.

Загальный гороскоп для Раків

Піддайтеся велінням обставин, пливіть за течією. Все складеться так, як і повинно бути, і вашої допомоги при цьому не знадобиться.

Кулінарний гороскоп для Раків

Чим простіше буде результат вашого перебування на кухні, тим краще. Сьогодні рекомендується відмовитися від надмірностей і заощадити на готуванні час і сили.

Любовний гороскоп для Раків

В цей день ваш улюблений чоловік не буде розуміти жартів або буде, але досить дивно і своєрідно. Доведеться вам бути максимально серйозним і точним у вираженні своїх думок і бажань, інакше ви можете дійсно не зрозуміти один одного і розійтися з почуттям легкого взаємного непорозуміння.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні чудовий день для того, щоб відправиться в ділову поїздку або відрядження. Всі ваші службові подорожі завершаться значущим успіхом для вашої компанії, а принесуть вам відмінну можливість просунутися вгору по кар'єрних сходах. Тепер настав час діяти.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день вам слід досить серйозно підійти до визначення того, що саме і чому у вас болить. Нічого не болить? А ви в цьому впевнені?

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогоднішній день - не час для експериментів в якійсь області, а в кулінарії - тим більше. Не варто пробувати нічого нового для вас, навіть якщо це блюдо наполегливо рекомендують вже які скуштували його раніше товариші. Цілком ймовірно, що саме сьогодні воно і виявиться невдалим - начебто дрібниця, а вас напевно надовго відвернути від думки відновити з ним знайомство, а шкода.

Загальный гороскоп для Левів

Політ вашої думки набагато випередить можливості вашого організму. Ви ризикуєте перенапружити.

Бізнес-гороскоп для Левів

Гарний час для розширення приватного бізнесу. На високому рівні пройдуть переговори з новими можливими постачальниками, так що тому, цілком ймовірно, що незабаром ви зумієте збільшити прибуток вашого підприємства.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вам захочеться пообіцяти своїй коханій людині що завгодно, хоч місяць з неба! На жаль, ваші слова він буде сприймати надто буквально, тому місяць доведеться правдами чи неправдами здобути. Так само як і все інше. Інакше образ і розчарувань не уникнути.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Ви, можливо, хочете домогтися успіху і насолодитися ним швидше. Але не дозволяйте нетерпінню ставати вашою проблемою, воно може сильно перешкодити.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день вам легко вдасться запам'ятати свіжу інформацію, тому якщо ви зібралися освоїти щось нове, то зараз саме час для розширення своїх знань у різних областях. Ваш мозок зараз працює просто чудово.

Любовний гороскоп для Дів

Все, що скаже вам сьогодні ваша половинка, ви будете вважати нісенітницею, навіть не вдаючись у суть її слів. Просто у вас настрій сьогодні таке... суперечливе. До речі, це може серйозно її образити, тому не захоплюйтеся. Дуже приємно відчувати себе самим розумним - але тільки тоді, коли є з ким порівнювати.

Бізнес-гороскоп для Дів

Зростає підтримка співробітників і партнерів. Цілком можливо, що сьогодні саме ваш день, тому що зірки обіцяють похвалу від начальства. Ви відчуєте прилив сміливості, активності та гарного настрою. Все це зіграє вам на руку при вирішенні ділових проблем.

Кулінарний гороскоп для Дів

Спокій, тільки спокій, як вчив великий Карлсон. Нині воно вам знадобиться несподівано великих кількостях. Не можна ж, справді, дозволити собі нервувати, з кожного приводу, так і обідом вдавитися недовго. А це, погодьтеся, було б недоречно. Втім, перестрахуватися не завадить - не замовляйте рибу і не їжте пісочного печива. Крихти, знаєте, вдихнути легко.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні Ваги будуть дуже легкі і невимушено в спілкуванні, і майже ніщо їх не зможе вивести із себе, якщо тільки це не стосується програшу їх улюбленої спортивної команди (до жінок це теж стосується). В цей день діти сміливо можуть задавати вам різні пікантні питання - ви будете знати на них відповіді!

Кулінарний гороскоп для Терезів

Якби будете сьогодні хоча б зрідка виходити на вулицю, там, на вулиці, та пообідайте. Зайдіть в якийсь ресторанчик, або в кафе що симпатичніше. На худий кінець, сжуйте шаурму. Приймати їжу в домашніх умовах вам сьогодні не рекомендується. Не зловживайте спиртними напоями. Стаканчик червоного вина - це максимум, що ви можете собі сьогодні дозволити.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Критика на вашу адресу нині буде абсолютно неприпустима — просто тому, що вас зовсім не буде за що критикувати. Якщо ж хоч хто-небудь наважиться висловити своє незадоволення у вашій присутності — сміливо піддавайте нахабу найсуворішого з доступних вам покарань, інакше вони всі взагалі від рук відіб'ються.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні від вас буквально будуть сипатися іскри. Порадьте тим, хто буде знаходитися поруч, запастися гумовими рукавичками, знадобляться. Уникайте електроприладів, особливо вже включених в мережу.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день Ваг буде переповнювати незрозуміло звідки взялася енергія. Постарайтеся витратити її з розумом – не розплескайте безцінний скарб, подарунок для вашого здоров'я, по дрібницях.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви будете дуже щасливі. Основне завдання буде полягати в тому, щоб не зарватися і не вирішити, що так буде завжди.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні можливі набряки на обличчі після сну, тому постарайтеся не пити на ніч багато рідини, а також постежите за тим, щоб ваша подушка була досить високою і комфортною. Лікарськими препаратами в даному випадку краще не користуватися.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ваші взаємини з їжею гармонійними назвати буде важко. Вам буде вкрай непросто опинитися в одному і тому ж місці з один і той же час. Може дійти навіть до того, що брак часу змусить вас піти, не дочекавшись, поки принесуть ваше замовлення. Єдине, що може хоч якось розрядити ситуацію - замовлення їжі з доставкою. Є надія, що в цьому випадку, приділити п'ять-десять хвилин їжі вам вдасться.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам буде дуже і дуже непросто умовити себе, що у вашій трудовій діяльності все щасливо і безхмарно. Швидше за все, ви і самі будете розуміти, що це не більше ніж самообман. Може, краще спробувати вирішити проблему?

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Якщо ви сьогодні будете діяти спільно, то звернете гори! А також шиї - всім вашим неприємностей. Проте найменша роз'єднаність сприятиме величезної кількості невдач. Так що згадайте стару мудрість про те, що два прутика зламати складніше, ніж один - і міцно триматися один за одного!

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам рекомендується як слід виспатися. Саме уві сні вам, як колись Менделєєву, можуть прийти в голову самі геніальні думки. Головне – не забудьте покласти під подушку блокнот і ручку. Вранці вам буде над чим задуматися. Або посміятися.

Любовний гороскоп для Стрільців

Звичайно, ви мрієте про те, щоб вас розуміли з півслова, а ваші думки читали по очах. На жаль, це неможливо. У всякому разі, сьогодні. Тому доведеться вам формулювати свої претензії і бажання чітко, повно і зрозуміло. Інакше сварки сьогодні неминучі.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Нині вам доведеться поквапитися, щоб встигнути пообідати так, як вам би того хотілося. Якщо ви будете тягнути, відкладаючи час походу за харчами під приводом зайнятості, вам просто нічого смачного не залишиться. Є нині слід м'ясо і тільки м'ясо, але варто задовольнятися штатним гуляшем, якщо цілком можна розраховувати на хороший ромштекс, якщо не затримуватися даремно.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам краще буде відступити. Той факт, що ви не бажаєте в чомусь брати участі, ще не означає, що ви здалися остаточно. Просто почекайте більш вдалого збігу обставин.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині ви можете відчути повний занепад сил, тому, якщо вам, навпаки, потрібно бути в хорошій формі, то не відмовляйте собі в калорійній їжі, і не забудьте про вітаміни.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Настав час серйозно замислитися про позаплановому відпустці, адже якщо так піде і далі, то ризикуєте заробити собі справжній нервовий зрив. Подумайте, а чи варто ваша робота таких жертв з вашого боку.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам належить дізнатися багато нового про вашої спеціальності, її специфіку, історії та значення у світовому масштабі. Можливо, щось із цих відомостей викличе посмішку на вашому обличчі, однак більшість з них напевно стане в нагоді вам в майбутньому, тому зірки рекомендують запам'ятовувати.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні для вас буде дуже принциповий зовнішній вигляд того, що ви їсте. Не погоджуйтеся ні на що безформне або неестетичне, відмовтеся від тривіальних рішень, що не піддавалися художнього оформлення. Якщо є салатик - то неодмінно з гілочкою зелені або оливковими очима, якщо рибу - то витончено оброблену і обкладену часточками лимона. І так далі.

Любовний гороскоп для Козерогів

Для Козерогів сьогоднішній день може затьмаритися із-за взаємного нерозуміння. У вас з чоловіком, очевидно, спостерігається ряд розбіжностей. Зірки не радять надто активно відстоювати свою позицію, швидше за все, в результаті вам все одно доведеться поступитися. Хоча б тому, що ви станете мудрішими.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам доведеться зв'язати воєдино масу дрібних подробиць перш, ніж ви почнете хоч що-небудь розуміти в тому, що відбувається. Велика ймовірність стати об'єктом не надто розумного розіграшу, будьте уважнішими.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні у ваших діях неважко буде помітити тенденцію до створення навколо себе хаос. Бути може, варто дозволити собі бути веденим, щоб уникнути успішного завершення своїх праць.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нині за свою їжу ви повинні заплатити самі. Не приймайте нічого "з чужих рук" - скушанное на халяву не буде сприйнята вашим організмом як повинно, навіть якщо вас пригостили з найкращих спонукань. Відповідно, на звані заходи з застіллями краще б не ходити - навіщо даремно ображати господарів неувага до їх угощенью?

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині можливі деякі проблеми з тиском, тому постарайтеся захистити себе від тих продуктів, які можуть впливати на його коливання, наприклад, кава - доведеться в цей день обійтися без нього.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Якщо сьогодні ваш улюблений чоловік надумає вас ображати, у вас знайдеться несподіваний захисник, на якого ви і сподіватися не могли. Оскільки вашої фантазії на подібний розвиток подій не вистачало. Постарайтеся витягти максимум вигоди із ситуації.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сміливо починайте нові проекти, а також інвестуйте в розробки новітньої продукції, впроваджуйте нові послуги: зараз усі ваші починання допоможуть вам добре поправити ваше матеріальне становище. Не бійтеся експериментів, адже хто не ризикує, той не п'є шампанського.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 29 мая 2020 року для Риб

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині корисно буде провести очищення організму, звичайно, за умови, що ваше самопочуття вам це дозволяє. Можливо, перед цим варто проконсультуватися з досвідченим фахівцем, щоб вибрати відповідну методику.

Бізнес-гороскоп для Риб

Якщо ви довго чекали моменту, коли ви зможете поговорити з начальством, то сьогодні саме час. Ваш начальник піде вам назустріч і допоможе вирішенню ваших проблем. Таке взаєморозуміння не часто трапляється, тому постарайтеся найближчим часом до нього знову не звертатися.

Любовний гороскоп для Риб

В цей день перед вами в повний зріст постане проблема вибору. Доведеться віддати перевагу комусь із ваших шанувальників на шкоду іншим, зрозуміло. Звичайно, рішення не буде остаточним і безповоротним: врешті-решт, мова йде всього лише про одному вечорі.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогоднішній день хороший для того, щоб творити чудеса. Не важливо, що ви не вмієте цього робити, спробуйте, раптом так вийде.

Кулінарний гороскоп для Риб

Хочете екзотики? План дій такий - йдете в зоопарк, знаходите саму що ні на є екзотичне створіння з яким-небудь невимовною назвою, і з'ясовуєте, їстівна вона, і де водиться. Після цього йдете у відповідний зазначеного регіону світу ресторан і замовляєте цю саму тварину. Відчуєте себе справжнім естетом та гурманом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?