Щось прогнило - Аваков виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Щось прогнило - Аваков виступив з гучною заявою

Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков відреагував на черговий резонансний скандал - він заявив, що стрілянина між перевізниками у Броварах свідчить про те, що у виконавчих органах Київської області щось "прогнило". Зазначимо, що вранці 29 травня в Броварах на Київщині сталася перестрілка між підприємцями та нелегальними перевізниками. Цю інформацію вже підтвердила Національна поліція України в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"За попередньою версією, відбувся конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками. Інформація про потерпілих з‘ясовується", - кажуть у поліції.

Варто зазначити, що повідомлення про стрілянину на одній із вулиць міста Бровари на спецлінію 102 надійшло сьогодні, 29 травня, о 7.15 ранку.

5ed0bd95e91c8

"Працівники місцевої поліції оперативно відреагували та вже за одну хвилину прибули на місце події, де затримали 10 осіб зі зброєю. Їх доправили до Броварського відділу поліції", - додають в НПУ.

Що важливо розуміти, затриманими виявилися особи, які прибули з інших регіонів України. Проводиться огляд місця події, встановлюються інші учасники, обставини та причини інциденту. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення інших учасників.

5ed0bda8e02f8

Все, що трапилося, вже прокоментував очільник МВС Арсен Аваков.

"Перестрілка вранці в Броварах - відгомін корупції визначення квот перевізників, залучення банд в боротьбі за маршрути перевезень. Виконавчі органи Києва та області зобов'язані - у вас ..прогнило", - написав міністр.

5ed0bdb73a505

Окрім того, він додав що наразі затримали 10 причетних до стрілянини, проте масові затримання тривають.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у парламенті емоційно відреагували на новий скандал, який сколихнув МВС. Перший з коментарем виступив депутат від фракції "Голос" Андрій Осадчук — він заявив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повинен піти у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?