Кримінальна розбірка у Броварах: в МВС розкрили шокуючі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Кримінальна розбірка у Броварах: в МВС розкрили шокуючі деталі

Кримінальна розбірка у Броварах: в МВС розкрили шокуючі деталі
Джерело:  online.ua

Вранці у п'ятницю, 29 травня, у Броварах сталася масова стрілянина, учасниками цих "кримінальних розбірок" стали десятки людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відомості заступника голови МВС Антона Геращенка.

За його словами, конфлікт стався поміж угрупуваннями, які контролювали маршрутні таксі.

"Кримінальні розбірки стали результатом не прозорого розподілу маршрутів між підприємницькими структурами з боку чиновників відповідають за цей напрям в Київській області. У результаті стрілянини троє учасників кримінальної розбірки отримали поранення з травматичної зброї", - пояснив Геращенко у Facebook.

Він додав, поліція затримала 10 учасників "хуліганських насильницьких дій". У них вийняли мисливську та травматичну вогнепальну зброю. Володарів у майбутньому позбавлять прав на неї.

Наразі правоохоронці встановлюють та затримують усіх учасників стрілянини.

"Кожен, кого заарештовано буде перевірятися на причетність до скоєння інших злочинів. Маршрути повинні розподілятися законно і чесно, а не під килимом і за хабарі", - додав Геращенко.

Слід зазначити, подія стала надзвичайно резонансно — розбірки злочинці влаштували прямо посеред житлових будинків. Їх свідками стали, ймовірно, сотні місцевих мешканців у Броварах.

У поліції додали, що затримані виявилися мешканці інших регіонів України.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Києві сталася резонансна подія — в офісі, розташованому на вулиці Велика Васильківська, знайшли застреленим народного депутата Валерія Давиденко. Вбитого з пораненням голови виявила прибиральниця, поруч з його тілом був знайдений пістолет. Поліція відкрила кримінальну справу по ст. 115 — умисне вбивство. Не виключається версія самогубства, яку спростовують в парламентській групі "Довіра", в яку входив народний депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?