Ситуація загострювалась: мер Броварів розкрив власну версію стрілянини
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація загострювалась: мер Броварів розкрив власну версію стрілянини

Ситуація загострювалась: мер Броварів розкрив власну версію стрілянини
Джерело:  online.ua

Мер Броварів Ігор Сапожко заявив, що стрілянині вранці у п'ятницю, 29 травня, передувала відсутність діалогу у владі різних рівнів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його публікацію у Facebook.

За його словами, учасниками стрілянини стали перевізники. Посадовець додав, усі маршрути між містами затверджує Київська ОДА. Місцева ж влада нібито неодноразово зверталася до неї щодо нового маршруту — з району Торгмаш до метро "Лісова".

"Замість цього обласна адміністрація створила та затвердила інший маршрут, який повністю дублює вже діючий. Тому, вважаю, що через відсутність діалогу між місцевими органами влади та обласною адміністрацією, ситуація загострювалась кожного дня", - стверджує Сапожко.

Він також закликав усіх свідків, які володіють важливою інформацією про резонансну подію, звернутися до броварської поліції.

Нагадаємо, інцидент стався близько 07:00 в одному з районів Броварів. Учасниками стрілянини стали десятки людей. Постріли лунали прямо посеред густонаселеного району, поміж житловими домами. Свідками події могли стати сотні людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прямо назвав броварську стрілянину кримінальною розбіркою. За його словами, конфлікт стався поміж угрупуваннями, які контролювали маршрутні таксі.

Поліція затримала 10 учасників "хуліганських насильницьких дій". У них вийняли мисливську та травматичну вогнепальну зброю. Володарів у майбутньому позбавлять прав на неї. Наразі правоохоронці встановлюють та затримують усіх учасників стрілянини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?