На Київщині ввели план-перехоплення - що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

На Київщині ввели план-перехоплення - що відбувається

Джерело:  online.ua

У Київській області ввели план-перехоплення, який пов'язаний зі стріляниною у Броварах вранці у п'ятницю, 29 травня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

Правоохоронні органи наразі намагаються затримати всіх учасників резонансного інциденту.

"Поліція Київської області проводить комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання учасників події. Наразі затримано 11 осіб. Двоє осіб постраждали. З вогнепальними пораненнями їх доставлено до лікарні", - пояснили у міністерстві.

Згідно з офіційними даними, слідче управління відкрило кримінальне провадження відповідно до ч. 4 ст. 296 ККУ про хуліганство.

Нагадаємо, попередні дані вказують на причетність перевізників маршрутного транспорту. Учасниками стрілянини стали десятки людей. Вона сталася буквально посеред жилого кварталу, на вулиці поміж багатоповерхівок.

В МВС проінформували, що вважають інцидент буквально "кримінальної розбіркою".

Як повідомляв ONLINE.UA, мер Броварів Ігор Сапожко заявив, що стрілянині вранці у п’ятницю, 29 травня, передувала відсутність діалогу у владі різних рівнів.

За його словами, учасниками стрілянини стали перевізники. Посадовець додав, усі маршрути між містами затверджує Київська ОДА. Місцева ж влада нібито неодноразово зверталася до неї щодо нового маршруту — з району Торгмаш до метро "Лісова".

Ситуація загострювалась, оскільки обласна влада нібито проігнорувала усі заклики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?