Ліга чемпіонів і карантин: стало відомо, як завершать турнір
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів і карантин: стало відомо, як завершать турнір

Джерело:  online.ua

Представники УЄФА попередньо планують провести завершальні матчі ліги чемпіонів сезону 2019/2020 у Німеччині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sport Italia.

За наявними даними, клубний турнір також можуть дограти за зміненими правилами. Двобої 1/8 фіналу відбудуться 7-8 серпня, їх буде 4.

У чвертьфінал ЛЧ вже пройшли ПСЖ, "Лейпциг", "Атлетіко", "Аталанта". Планується що у найближчих повторних матчах зустрінуться пари:

  • "Баварія" – "Челсі" ("Баварія" виграла 3:0 у першому матчі);

  • "Барселона" – "Наполі" (1:1);

  • "Манчестер Сіті" – "Реал" ("Сіті" виграв 2:1 у першій зустрічі);

  • "Ювентус" – "Ліон" ("Ліон" виграв 1:0 у першій грі).

Згідно з даними журналістів, чвертьфінал почнеться 13 серпня й триватиме також два дні. Прийматимуть матчі нейтральні поля.

Водночас УЄФА передбачає ймовірність провести півфінали ЛЧ як "Фінал чотирьох" у Німеччині. Це пов'язано з епідемічною ситуацією у Туреччині — місцем проведення фіналу мав бути Стамбул. Окрім того, представники турецького футболу висловлювали бажання приймати інші матчі.

Вибір на користь Німеччини змотивований позитивною оцінкою перших після карантину матчів Бундесліги. Фахівці УЄФА залишилися задовільнені цим відновленням.

Нагадаємо, ФРН стала однією з перших країн Європи, яка відновила національний турнір з футболу.

Як повідомляв ONLINE.UA, організатори Англійської Прем’єр-ліги узгодили відновлення футбольного сезону, перерваного на карантин через глобальну епідемію. За наявними даними, датою відновлення сезону стало 17 червня. У цей день відбудуться два матчі, пари "Астон Вілла" — "Шеффілд Юнайтед" та "Манчестер Сіті" — "Арсенал". Цікаво, що за "Ман Сіті" виступає українець Олександр Зінченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?