Стрілянина у Броварах: МВС оприлюднило нові важливі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина у Броварах: МВС оприлюднило нові важливі подробиці

Джерело:  online.ua

Українська поліція затримала нових підозрюваних після резонансного інциденту зі стріляниною у Броварах на Київщині. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

За його даними, кількість затриманих зросла до 21.

"Патрульні у Житомирській області затримали ще 5-х учасників кримінальних розбірок у Броварах", - підкреслив він.

Посадовець додав, правоохоронці продовжують встановлювати особи усіх винуватців стрілянини — зокрема й організаторів. не тільки учасників.

"На в'їзді до Вінницької області поліцейські затримали ще п'ятьох учасників кримінальних розбірок у Броварах, які пересувалися на білому джипі BMW. Таким чином загальне число встановлених і затриманих осіб, що брали участь у перерозподілі чорного ринку маршрутних перевезень досягло 21", - проінформував заступник міністра.

Нагадаємо, гучний інцидент стався вранці у п'ятницю, 29 травня. Десятки невідомих почали стрілянину прямо на вулиці посеред житлових багатоповерхівок. Вона тривала певний час, мешканці району пізніше оприлюднили багато відеороликів, відзнятих прямо з вікон квартир.

Внаслідок стрілянини постраждали кілька осіб. Затримані на місці події виявилися жителями кількох інших регіонів країни.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Київській області ввели план-перехоплення, який пов’язаний зі стріляниною у Броварах вранці у п’ятницю, 29 травня. Правоохоронні органи наразі намагаються затримати всіх учасників резонансного інциденту. На офіційному рівні відомо, що госпіталізували двох постраждалих — обидва з вогнепальними пораненнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?