Alyona Alyona, ALEKSEEV та Max Barskih: благодійний онлайн-концерт на допомогу лікарям
Категорія
Культура
Дата публікації

Alyona Alyona, ALEKSEEV та Max Barskih: благодійний онлайн-концерт на допомогу лікарям

Alyona Alyona, ALEKSEEV та Max Barskih: благодійний онлайн-концерт на допомогу лікарям
Джерело:  online.ua

В Україні проведуть благодійний концерт "Сміливе серце", учасниками якого стануть зірки сучасної сцени - NIKITA LOMAKIN, Alyona Alyona, ALEKSEEV, Max Barskih. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на USAID ENGAGE у Facebook.

Онлайн-виступ планується у суботу, 30 травня. Початок — о 19:00.

За словами організаторів, мета концерту — збір коштів "на придбання засобів захисту та обладнання для лікарів, що рятують життя хворих на COVID-19".

"30 травня о 19:00 на телеканалі М1 та YouTube-каналі “Чоткий паца” розпочнеться трансляція концерту. Дякуючи сурдоперекладу, онлайн-концерт зможуть почути і подивитися люди з порушенням слуху", - проінформувало представництво USAID.

Зазначається, що подякувати медикам можна двома шляхами. Перший — завдяки сторінці благодійного фонду Пацієнти України. Другий - SMS на номер 88001, яке коштуватиме 20 гривень, його текст не важливий.

Організатори додали, що спрямують усі зібрані таким чином кошти на забезпечення медиків усім необхідним захистом.

Онлайн-концерт проходить за підтримки програми USAID "Долучайся!". Мета програми "Долучайся!" — підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Головний виклик, який стоїть перед Програмою сприяння громадській активності "Долучайся!"  — нестача громадянської обізнаності та залучення до громадської діяльності, а широка ціль Програми — покращення громадського контролю та залучення громадян до процесів урядування. Застосовуючи інноваційні та вже випробувані підходи, Програма "Долучайся!" зосереджується на підвищенні обізнаності та залучені громадян до громадських ініціатив на місцевому рівні, в свою чергу на національному та регіональному рівнях — на підвищені потенціалу організацій, розбудові коаліцій та підтримці ініціатив з адвокатування та моніторингу.

Нагадаємо, станом на ранок 29 травня в Україні підтвердили 22 811 випадків коронавірусу COVID-19. Приріст за добу склав 429. Від початку епідемії померли 679 українців, водночас одужали - 8 934.

Слід зазначити, що робітники медичної галузі — одна з груп ризику поширення COVID-19. Саме серед них найвищі показники захворюваності, оскільки вони регулярно контактують з інфікованими.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що близько тисячі лікарень по всій Україні не отримують належного фінансування. За його словами, менше коштів, ніж виділяли раніше, направили в регіональні лікарні, а також в дитячі та інфекційні заклади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?