Квентін Тарантіно назвав найкращий фільм десятиліття
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Квентін Тарантіно назвав найкращий фільм десятиліття

Джерело:  online.ua

Легендарний американський режисер, сценарист, актор і продюсер Квентін Тарантіно, який став відомий на весь світ після фільму "Кримінальне чтиво", неочікувано для всіх назвав кращий фільм десятиліття за своєю ж версією. Голлівудський метр заявив, що це стрічка "Соціальна мереж" режисера Девіда Фінчера, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журнал Premiere.

"Тарантіно назвав фільм "Соціальна мережа" режисера Девіда Фінчера кращим фільмом десятиліття. За його словами, цей фільм "номер один, тому що він найкращий". Окрім того, режисер підкреслив, що у стрічки просто немає конкурентів", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Соціальна мережа (англ. The Social Network) — американський кінофільм, який підкорив мільйони сердець у всьому світі ще 10 років тому. Це драма про історію створення соціальної мережі Facebook. Фільм знятий режисером Давидом Фінчером з відомими акторами Джессі Айзенбергом, Ендрю Гарфілдом, Джастіном Тімберлейком, Брендою Сонг, Руні Марою, Армі Гаммером та Максом Мінгеллою у головних ролях.

Не можна й забувати про те, що Арон Соркін написав свій сценарій на основі документальної книжки Бена Мезріча «Випадкові мільйонери». Варто зазначити, що ніхто з співробітників або персоналу сайту Facebook, включаючи засновника Марка Цукерберга, не брав участі у створенні даного проекту. Дистриб'ютором фільму стала кінокомпанія Columbia Pictures. Схвалений критиками, випуск фільму відбувся 1 жовтня 2010 року в США і протягом перших двох тижнів картина була лідером у прокаті. У жовтні 2010 року багато американських видань пророкували «Соціальній мережі» премію «Оскар» за найкращий фільм, однак цього не сталося.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вітчизняна кінострічка "Тільки диво" стала переможцем Міжнародного кінофестивалю для дітей та юнацтва WonderFest — усі подробиці  можна знайти в нашому матеріалі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?