Я накинусь на нього: Тайсон Ф'юрі вразив розповіддю, як поб'є Ентоні Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я накинусь на нього: Тайсон Ф'юрі вразив розповіддю, як поб'є Ентоні Джошуа

Я накинусь на нього: Тайсон Ф'юрі вразив розповіддю, як поб'є Ентоні Джошуа
Джерело:  online.ua

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі вважає, що здатен майже легко побити британця Ентоні Джошуа на рингу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TalkSport.

За його словами, бій із володарем титулів WBA, WBO, IBF завершиться передчасно — нокаутом.

"Стиль Джошуа ідеально мені підходить. Ентоні стоїть вертикально та йде вперед, використовуючи класичний захист. У нього потужний удар, але слабка робота ніг. Джошуа часто тушується, коли справа доходить до пропущених ударів", - пояснив Ф'юрі.

Він навіть упевнено розповідав, як саме триватиме бій.

"Думаю, що зможу нокаутувати Джошуа вже у другому або третьому раунді. Я накинуся на нього, як це робив Енді Руїс. Яким ударом нокаутую Джошуа? Це буде лівий хук в скроню. Ви побачите, як ноги Ентоні кинуться в танок після пропущеного удару", - додав британський чемпіон.

Слід нагадати, Ф'юрі провів останній бій у лютому 2020 року — тоді він спрямував у нокаут американця Деонтея Вайлдера. Своєю чергою Джошуа бився у грудні 2019 року проти згаданого Енді Руїса, той програв зустріч.

Нагадаємо, через епідемію коронавірусу COVID-19 вже тривалий час не відбуваються жодні події у світі боксу. Чемпіони лише виступають із заявами про те, хто з ким хотів би битися та продовжують жорсткі тренування.

Утім, наразі невідомо, коли саме можуть поновити зустрічі на рингу. Для цього необхідне послаблення карантинного режиму у багатьох країнах, щоб можна було організувати бій та взагалі приїзд спортсменів до однієї локації.

Як повідомляв ONLINE.UA, промоутер Едді Хірн заявив про плани організувати два бої між британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф’юрі. За його словами, перший з них може відбутися вже цього року — подія вже встигла стати однією з найбільш очікуваних за десятиріччя. Боксери боротимуться за звання абсолютного чемпіона у суперважкій вазі, до того жоден з них не володів усіма чемпіонськими титулами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?